Dolar 32,1897
%0.11
Euro 34,9561
%-0.03
Altın 2.503,190
%0
Bist-100 10.895,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan'a öyle bir söz söyledi ki...

Başkan'a öyle bir söz söyledi ki...

Çeşmeli küçük Emre, 23 Nisan törenlerinde Belediye Başkanı'nın yanına yaklaştı, "Çeşme için güzel slogan bulmuşsunuz. En güzel hayaller Çeşme'de gerçekleşir demişsiniz. Ama benim hayalim gerçek olmuyor" dedi, duyanları duygulandırdı. Başkan Dalgıç, Emre'nin hayalini gerçekleştirdi. Küçük Emre'nin, kendince büyük hayali vardı

  • Ege Postası
  • 28.04.2017 - 12:59

İzmir'in Çeşme ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, 8 yaşındaki Emre İskender Kepke'ye hayalini kurduğu bisikleti hediye ederek, sevindirdi.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, 23 Nisan'da Amfi Tiyatro'da yapılan kutlamalar sırasında yanına gelen 8 yaşındaki Emre İskender Kepke'nin, "Başkan amca, Çeşme için çok güzel slogan bulmuşsunuz. 'En güzel hayaller Çeşme'de gerçekleşir' demişsiniz. Ama benim hayalim gerçek olmuyor" demesi üzerine, onun hayalinin ne olduğunu sordu. Küçük Kepke'nin "Benim hayalim bisiklet" demesinden etkilenen Belediye Başkanı Dalgıç, bir bisiklet alarak, Kepke'nin hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Namık Kemal İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Emre İskender Kepke, annesi Sare Şeker ile birlikte Çeşme Belediyesi'ne gelerek, Başkan Dalgıç'ın hediye ettiği hayalindeki bisiklete kavuştu. Hayalini gerçeğe dönüştüren Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'a çok teşekkür eden Kepke, bisikletine binerek Cumhuriyet Meydanı'nda sevinçle tur attı. Kepke, "Muhittin amca sayesinde hayalim gerçek oldu. İyi ki, güzel kalpli insanlar var" diyerek sevincini ifade etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.