
Bayraklı Belediyesi SGK borcu için harekete geçti: İmar planlarında değişim
Bayraklı Belediyesi SGK’ya olan 565 milyonluk borcunu kapatmak amacıyla, Soğukkuyu Mahallesi 26331 ada 1 parseldeki 1/100 ölçekli planlarda yer alan Sosyal ve Kültürel Tesis Alanını imarını Özel Tesis Alanı olarak değiştirdi. İlgili karar Büyükşehir Meclisi’nde de onay alarak askıya çıktı. Planın bir ay askıda kalınmasına karar verildi.
- Ege Postası
- 24.04.2025 - 11:54
- Güncelleme: 24.04.2025 - 12:12
EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “silkeleyin” talimatının ardından CHP’li belediyelerin eli zora girdi.
Bayraklı Belediyesi SGK’ya olan 565 milyonluk borcunu kapatmak amacıyla harekete geçerek bünyesindeki taşınmazları satma kararı aldı.
Belediye, Soğukkuyu Mahallesi 26331 ada 1 parseldeki 1/100 ölçekli planlarda yer alan Sosyal ve Kültürel Tesis Alanını imarını Özel Tesis Alanı olarak değiştirdi. İlgili karar Büyükşehir Meclisi’nde de onay alarak askıya çıktı. Planın bir ay askıda kalınmasına karar verildi.
Buna göre Bayraklı Belediyesi SGK’ya olan borcuna karşılık söz konusu taşınmazını vererek borçlarını hafifletecek.
Yorum Yazın