Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da rekor imza!

Bayraklı’da rekor imza!

CHP Bayraklı ilçe örgütü pazar günü sandık başına giderek ilçe başkanını seçecek. Kongre öncesi adaylığını açıklayan ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın desteğini alan mevcut ilçe başkanı Cemalettin Alper, 417 delegeden 383’ünün imzasını toplayarak bir rekorun altına imza attı. Alper, “Delege arkadaşlarımızın desteği bizi onurlandırdı. 383 arkadaşımız imza vererek desteklerini bildirdi. Partimizin oyunu yüzde 32’den 43’e çıkarmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Pazar günü gerçekleştireceğimiz şölenimize herkesi bekliyoruz” dedi. CHP Bayraklı’da Alper'den kongre öncesi çağrı

  • Ege Postası
  • 03.12.2015 - 14:44
CHP Bayraklı birlik ve beraberliğini bir kez daha gösterdi. 6 Aralık Pazar günü saat 11.00’da Havuz Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek kongre öncesi Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, 417 delegenin 383’ünün imzasını topladığını açıkladı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın da desteğini alan Alper, delegelerinin kendisine rekor sayılacak bir sayıda imzayla arkasında durmasından duyduğu memnuniyetini ifade etti. Alper, “Bugün itibariyle 417 ilçe kongre delegemizden 383’ünün imzasını aldık. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bayraklı’da yola çıkarken gerek belediye başkanımızla, gerek ilçe örgütümüz ve vatandaşlarımızla el ele, birlik içinde yol aldık. Hep ‘ben’ değil ‘biz’ anlayışıyla hareket ettik. Yerelde yaptığımız başarılı hizmetleri kapı kapı gezerek anlattık. İlçe örgütümüz, belediye başkanımızla uyum içinde çalıştı.



Tek hedefimiz Bayraklı’daki CHP iktidarını devamlı kılmak, Bayraklı’yı Cumhuriyetin ve Atatürk’ün kalesi yapmak…Oyumuzu yüzde 32’den yüzde 43.5’e çıkarmanın gururunu hep beraber yaşadık. Bu başarı; birlik ve dayanışmanın neticesinde geldi. Delegelerimiz de birlik ve bütünlüğün devam etmesi noktasında hareket etti. Aynı anlayışın devam etmesi noktasında görüş bildirdi. Bize güç verdiler. Bizi onure ettiler. Herkese teşekkür ediyorum. Pazar günü saat 11.00’de gerçekleştireceğimiz kongremize herkesi davet ediyorum” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.