Dolar 32,1994
%-0.01
Euro 35,0191
%0.03
Altın 2.499,120
%-0.06
Bist-100 10.743,00
%0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama'da Büyükşehir Daire Başkanları muhtarlarla buluştu

Bergama'da Büyükşehir Daire Başkanları muhtarlarla buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Bergama Belediyesi işbirliği ile mahallelerde gerçekleştirilecek olan projeler ve mahalle sorunları üzerine muhtarlarla yapılan bilgilendirme toplantısının 2’incisi Bergama Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 26.01.2016 - 13:48
Toplantıya Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ile Büyükşehir Daire Başkanları; (Tarımsal Daire Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı, Sosyal Projeler Daire Başkanlığı, Mezarlıklar Daire Başkanlığı) ve Madra Dağı bölgesi köylerinden 55 Muhtar katıldı.
 
Sosyal projeler, tarım, sosyal yardımlar, mezarlıklar ve spor projeleri konusunda neler yapılacağına ilişkin bilgilendirmelerin yapıldığı toplantı ile ilgili bilgi veren Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Bugünkü toplantıda büyükşehir belediyemizin beş daire başkanlığı yürüttükleri çalışmalar konusunda bilgi verdi. Mahallerimizde bundan sonra hangi alanlarda çalışmalar yürütülebilir, şu ana kadar hangileri yapılmış olduğunu anlattılar. Muhtarlarımızın taleplerini dinlediler. Muhtarlarımızın kendi bölgelerine ait sorunlar, tarımsal ve sosyal projeler anlamında desteklenmesi gereken konular hakkında ki talepler dinlendi. Bundan sonra yürütülecek projeleri konuştuk. Bugünkü toplantı daha çok mezarlıklar, sosyal hizmetler,  tarımsal hizmetler, spor gençlik ve sosyal projeler üzerine gerçekleşti. Dar gelirli vatandaşlara, engelli vatandaşlara yapılan yardımlar, tarımsal alanda çiftçiye yapılan yardımlar konuşuldu” dedi.
 
ÜÇ YENİ SPOR TESİSİ MÜJDESİ
Yapılan toplantı da konuşan Başkan Gönenç ihtiyaç duyulan alanlara kazandırılacak olan spor tesisleri olduğu müjdesini vererek; “İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Yukarıbey Mahallesi’nde çok amaçlı kapalı spor salonu, Ilıca mevkiinde kapalı yüzme havuzu ve Yenikent Mahallesi’nde futbol sahası çalışmaları devam ediyor” dedi. Başkan Gönenç mahalle muhtarlarından beklentilerini ise; “Bizim muhtarlardan en büyük isteğimiz ve en önemsediğimiz husus, köylerinde bu konuları herkese iyi duyurmaya çalışmaları. Çünkü vatandaşlarımızdan gelen talepler ve bu taleplerin yerine getirilmesi bizim için çok önemli. Vatandaşlarımız bizim haberimiz olmadı dememeli. Vatandaşlarımızla aramızda en önemli iletişim aracı muhtarlarımız” olarak ifade etti.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan ise toplantıda; “Projeler konusunda muhtarlara görüşerek, sosyal proje, sosyal yardım ve yatırımlar konusunda doğru bilgi alışverişini sağlamak için bu toplantılar çok önemli. Çünkü amacımız sorunların ve eksikliklerin zamanında giderilmesini sağlamak.  Ayrıca muhtarlarımız ve vatandaşlarımız yapılan çalışmalar ve hizmetler ile ilgili bilgi için Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Birimi’ne başvurabilirler. Taleplerini buradan bizlere aktarabilirler” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.