Dolar 32,3576
%-0.38
Euro 34,6548
%-0.43
Altın 2.386,620
%-1.49
Bist-100 10.178,00
%1.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama'da tiyatro keyfi

Bergama'da tiyatro keyfi

İzmir'in Bergama ilçesinde, belediye tarafından hazırlanan BerKM'deki programla 7'den 70'e Begramalılar, tiyatro şöleni yaşadı.

  • Ege Postası
  • 07.02.2017 - 12:42

Yetişkinler Tiyatro Kumpanyası tarafından sergilenen ve usta şair Can Yücel'in yaşamını anlatan 'Can' adlı oyunu, çocuklar ise Öteki Beriki Tiyatro Topluluğu tarafından oynanan 'Küçük Kara Balık' adlı oyunu beğeni ile izledi. İlk olarak, BerKM'de Öteki Beriki Tiyatro Topluluğu tarafından "Küçük Kara Balık" isimli oyun çocuklar için sahnelendi. Samed Behrengi'nin muhteşem çocuk klasiği olan oyun, çocukları denizin büyülü dünyasında eğlenceli bir yolculuğa çıkardı. Karden Kasaplar, Yasemin Tüzün, Özlem Erben, Mustafa Çevik ve Seher Keskinel'in rol aldığı oyun çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Akşam ise aynı salonda Tiyatro Kumpanya tarafından tek kişilik "Can" isimli oyun yetişkinlerle buluştu. Çağının sorumluluğunu sırtlanmış usta şair Can Yücel'in hayatını anlatan tek kişilik oyun, tiyatro oyuncusu Kemal Kocatürk tarafından sahnelendi. Türk Tiyatrosu'nun büyük ustası Genco Erkal'ın uyarladığı oyun Bergamalı tiyatro severlerlerden uzun süre alkış aldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.