Dolar 32,2656
%0.08
Euro 34,7250
%-0.14
Altın 2.400,500
%-0.36
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Biotin Nedir Demoskin

Biotin Nedir Demoskin

Sağlıklı saçlar, cilt ve tırnaklar için önemli bir B grubu vitamini olan biotin kas, kemik ve deri doku gelişiminde ve sağlıklı durumunun sürdürülmesinde etkilidir. Cildin beslenmesini, kuru ve pul-pul olmasını engelleyerek daha canlı ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

  • Ege Postası
  • 22.08.2017 - 15:27

Biotin Nedir'

Biotin Nedir' H vitamini olarak ta bilinen biotin saç kalitesini artırır, tırnakların dirençli olmasını sağlarken kırılmaları engeller, cildi besler ve kemik gelişimine destek olur. Biotin eksikliğinde ise ciddi sorunlar ortaya çıkabilir. Süt, yumurta, patates, soya, balık, bira mayası, fındık ve cevizde bulunan biotin yeterli alınmadığında saç dökülmeleri, tırnak kırılmaları, kas kaybı ve kas ağrıları, anemi, yorgunluk ve depresyon, bulantı, iştahsızlık ve kan kolesterol seviyesinde artış görülebilir. Bu durumda takviye edici gıdalar alınmalı, biotin eksikliği giderilerek gıdalardan alınamayan B grubu vitaminleri alınmalıdır.

Biotin Eksikliği Neden Olur'

Kalıtsal biotindaz eksikliği yanında biotin içeren gıdaların yeterince alınmaması biotin eksikliğinin neden olduğu birçok rahatsızlığa neden olur. Çiğ yumurta akının aşırı tüketilmesi, biotinli gıdalardan bu vitaminin emilimini engeller. Bağlanmamış biotin diyaliz sırasında kaybolur. Gebelik ve emzirme döneminde vücudun artan vitamin ihtiyacına karşın alınan biotin yeterli gelmeyebilir. Aşırı alkol ve sigara tüketimi biotin eksikliğine neden olabilir. Genetik kusurlar biotin eksikliğinin kronik bir şekilde devam etmesine neden olduğundan diğer nedenler yanında süregelen bir rahatsızlık olduğundan gıda takviyesi ile biotin eksikliği giderilir. Medohbiotin Biotin 2,5 Mg biotin eksikliğinin giderilmesinde etkili bir gıda takviyesidir.

Biotin Eksikliğinde Medohbiotin Biotin 2,5 Mg

Biotindaz eksikliğinde biotin döngüsü bozulduğundan sağlık sorunları ortaya çıkmaktadır. Bu gibi durumlarda biotindan eksikliğinin giderilmesi için hastalara serbest biotin verilmesi önerilir. Medohbiotin Biotin 2,5 Mg, günlük 5-10 mg dozlar halinde alınan ve biotin eksikliğini gidermeye yardımcı bir gıda takviyesi olarak önerilmektedir. Kalıtsal bir rahatsızlık olan biotindaz eksikliği mutlaka giderilmeli, hastanın yaşam kalitesini arttırmaya yönelik Medohbiotin Biotin 2,5 Mg gıda takviyesi ile tedavi edilmelidir. Medohbiotin Biotin 2,5 Mg, biotin eksikliğinin giderilmesine yardımcı etkili bir B grubu vitaminidir.

Ürünlerimizle ilgili detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

www.dermoskin.com.tr

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.