Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da bıçaklı vahşet

Bornova'da bıçaklı vahşet

İzmir'in Bornova İlçesi'nde 38 yaşındaki Hakkı Toprak, evinin yakınındaki ormanlık alanda uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralandı. Bornova'da bıçaklı vahşet!

  • Ege Postası
  • 30.07.2017 - 11:34

 

Olay, bu gece Altındağ semtindeki MTK sitesinin yakınlarında, bir ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, ormanlık alanda bir kadının kendisini çağırdığını gören Hakkı Toprak ve yanında bulunan arkadaşı 36 yaşındaki Halil Aksungur, o tarafa yöneldi. Toprak ve Aksungur geldikten sonra ağaçların arasında gizlendikleri yerden çıkan kimliği belirlenemeyen kişiler, Toprak'a ve Aksungur'a saldırdı. Beline bıçak darbesi isabet eden Hakkı Toprak, ağır yaralandı.

Saldırganlar olaydan sonra kaçarken, çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, bıçakla ağır yaralanan Hakkı Toprak ile dövülen hafif yaralı arkadaşı Halil Aksungur'u ambulanslarla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Hakkı Toprak'ın hayati tehlikesinin sürerken, polis saldırganların kimliklerinin saptanması ve yakalanmaları için soruşturma başlattı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.