Dolar 32,4856
%0.33
Euro 34,6901
%0.3
Altın 2.406,310
%1.1
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da çocukların öneri ve görüşleri de uygulanıyor

Bornova’da çocukların öneri ve görüşleri de uygulanıyor

Bornova Belediyesi’nde “Ortak Akıl” ilkesi çerçevesinde tüm kesimlerin ve hangi yaşta olursa olsun herkesi görüşleri dikkate alınıp uygulanıyor. Bu anlamda çocukların görüş, öneri ve istekleri de ele alınıyor.  Çocukların öneri ve görüşleri de uygulanıyor

  • Ege Postası
  • 02.07.2017 - 09:56
Özellikle çocuklara yönelik projelere özel bir önem veren Bornova Belediyesi onlardan gelen görüş, istek ve önerileri de titizlikle dikkate alıyor. Bu anlamda; İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları öğrencileri 2009 yılında okulları bünyesinde başlatılan “Ege İçin Harekete Geç” projesi kapsamında Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Yaptıkları araştırmalardan oluşturdukları dosyaları Başkan Atila’ya getiren küçük öğrenciler, belirledikleri sorunlarla ilgili çözüm önerilerinde de bulundu.
 
Belirledikleri alanların sorunları, fotoğrafları, adresleri ve çözüm için yapılabileceklerin anlatıldığı dosyaları inceleyen Başkan Olgun Atila, çocuklara gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.  Başkan Atila, gelen dosyaların hepsinin inceleneceğini ifade ederek, gerekli yerlerlede iletişime geçileceğini söyledi.

 

Bornova’da çocuklar için birçok çalışma yürütüldüğünü de anlatan Başkan  Atila,”Çocuklarımızla ilgili projelerimiz önceliklerimiz arasında yer alıyor. Çocuklarımız için bir çok projeyi hayata geçiriyoruz. Bir çok branşta spor kurslarımızın yanında, hobi ve beceri edindirme kurslarımız var. Yakın zamanda da Karaçam köyümüzdeki Çocuk Köyümüzü ve Kazım Dirik Mahallemizdeki Çocuk Dünyası Projemizi hayata geçireceğiz. Bunların yanında çocuklar için tiyatolarımız var. Son olarak Bornova’nın tarihinin anlatıldığı bir çocuk oyunu hazırladık. Bu oyunu hepinizin görmesini dilerim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.