Dolar 32,4852
%0.33
Euro 34,8205
%0.67
Altın 2.416,310
%1.52
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornovalı öğrencilerin paten keyfi

Bornovalı öğrencilerin paten keyfi

Bornova Belediyesi, yarıyıl tatilinde ilkokul öğrencilerine Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Sporları Salonu’nda buz pateni keyfi yaşattı. İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe katılan öğrenciler tatilin tadını buz üstünde kayarak çıkardı.

  • Ege Postası
  • 27.01.2017 - 09:45

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Buz Sporlar Salonu’nda buz pateni yapmanın keyfini çıkardı. Bornova Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile karnelerini alan ilkokul öğrencilerinin keyifli ve eğlenceli bir gün geçirmesini sağladı. İlk kez piste çıkan öğrenciler eğitmenlerin desteğiyle buz üstünde kaymanın heyecanını yaşarken aileleri de tribünlerden izledikleri çocuklarını yalnız bırakmadı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, öğrencilerin yarıyıl tatiline eğlenceli başlamaları için düzenledikleri etkinliğe katılımın yoğun olmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirerek, “İzmir Büyükşehir Belediyemizin Bornovamıza kazandırdığı Buz Sporları Salonu çocuklarımız ve gençlerimizin spor yapması için çok büyük bir olanak. Bütün Bornovalıların bu olanaktan daha çok yararlanması gerektiğini düşünüyorum. Öğrencilerimize de eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.