Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Botoks İstanbul ile yüze gelen canlılık

Botoks İstanbul ile yüze gelen canlılık

Botoks İstanbul’da yaza canlı ve parlak bir yüzle girebilirsiniz.

  • Ege Postası
  • 04.07.2017 - 11:54

Yaşın ilerlemesiyle cildinizde kırışıklıklar oluştuysa ve sizi rahatsız ediyorsa, mimikleriniz sebebiyle yüzünüzde çizgiler oluştuysa ve yazı makyajsız parlak bir ciltte geçirmek istiyorsanız botoks ile gelen güzellikten faydalanabilirsiniz.

Botoks İstanbul’da yapılan uygulama ile göz çevrenizdeki kırışıklıklar, alın çizgilerinizden kurtulabilirsiniz. Cilde yapılan vitamin enjekteleri sayesinde ciltteki hasarlar onarılarak parlak ve canlı bir cilde kavuşmanız mümkündür. Dr. Mustafa Karataş botoks uygulamasıyla gelen güzelliğin sırlarını paylaşarak, yaza merhaba dediğimiz günlerde herkesin kolaylıkla bu uygulamadan yararlanabileceğini vurgulamaktadır.
Yüz bölgesine uygulanan yöntemlerin en başında gelen yanak dolgusu yüzde meydana gelen çökmelerin onarılması için uygulanmaktadır. Yanaklarda meydana gelen sarkmalar bu yöntemle toparlanmakta ve daha doğal ve genç bir görüntü elde edilmektedir.

Yanak dolgusu yaptırmaya karar verdiyseniz uygulama yapılacak merkezleri özenle ve titizlikle seçmelisiniz. Güvenilir merkezler dışında yapılan uygulamalar ciddi sağlık sorunlarına yol açmaktadır, özellikle son zamanlarda karşılaştığımız merdiven altı diye tabir ettiğimiz yerlerde yapılan estetik adı altında yapılan uygulamalar korkunç sonuçlar doğurabilmektedir. Bu sebeple uygulama için iyi araştırma yapılmalı ve güvenilir merkezleri tercih etmelisiniz.

Yüz dolgusu yine yüz için uygulanan yöntemlerden bir diğeridir, yüz bölgesinde meydana gelen çökmeler dolgu enjeksiyonu ile onarılmakta ve toparlanmaktadır. Sağlıklı ve parlak bir cilt için başvurulan bu yöntem ameliyatsız güzelliğin sırrıdır.

Yüz dolgusu ile cildinizin yenilenmesini sağlayabilir, yüzünüze canlılık ve parlaklık gelmesine imkan bulabilirsiniz. Yüzünüzdeki kırışıklar giderilerek canlı ve genç bir görünüme kavuşabilirsiniz.
Cildinizde yapacağını değişiklikler için en önemlisi doğru yöntemi seçmeniz gerektiği ve güvenilir merkezleri tercih etmeniz gerektiğidir. Detaylı araştırma yapmadan, doğru adresi bulmadan bu kararı vermemeli ve sağlığınızı tehlikeye atmamalısınız.

Ameliyatsız, acısız ve ağrısız güzelleşmek için http://www.drmustafakaratas.com/ sitesini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilir. Uygulama yöntemleri, uygulama sonrası destek hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Dr. Mustafa Karataş size uygun olan en doğru yöntem için sizleri bilgilendirip, uygulama hakkında bilgi paylaşıyor olacaktır. Güvenli ve sağlıklı güzellik için doğru tercihler yapmalısınız.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.