Dolar 32,4897
%0.34
Euro 34,7467
%0.46
Altın 2.418,580
%1.61
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu elbiselerle ilk defa bayram ziyaretine gidecek küçükler

Bu elbiselerle ilk defa bayram ziyaretine gidecek küçükler

Bayramlar hepimiz için her zaman önemli günler olmuştur. Ancak herkesin bildiği gibi bayramların küçükler üzerindeki yeri ve önemi her zaman başka…

  • Ege Postası
  • 28.09.2017 - 15:53

Daha Fazla Para Toplayacak!

      Bayram gelmeden önce yapılan hazırlıkları, bayram alışverişlerini, arife gününün heyecanını ve bayramın coşkusunu en derinden hisseden çocuklar için her bayram yeni heyecanların ve yeni mutlulukların habercisidir. Bu yüzden çocuklar her bayramda en güzel kıyafetlerini giyerek hazırlanır ve bayramları coşkuyla kutlarlar.

            Tüm bunların yanı sıra hayatları boyunca geçirecekleri ilk bayrama hazırlanan minikler için de henüz bayramın coşkusunu hissetmeyip ne olduğundan haberdar olmasalar da LC Waikiki’de birçok elbise var. Bu elbiselerle ilk defa bayram ziyaretine gidecek olan minikler, girdikleri her ortamın neşe kaynağı olmakla kalmayacak aynı zamanda en çok harçlığı toplayan çocuklar olacaklar •

Yeni doğan kategorisi hangi aralığı kapsamaktadır'          

Kişiden kişiye ya da kurumdan kuruma değişse de yeni doğan kategorisi genel olarak 0 – 3 ayı kapsamaktadır. Bunun için miniklere uygun elbiselerin ve birbirinden güzel kıyafetlerin bulunduğu kategoriler 0 – 3 aylık dönemleri kapsamakta olup “yeni doğan kategorisi” olarak adlandırılır.

Yaz mevsimi için yeni doğanlara uygun kıyafet uygun fiyata nasıl seçilir'

Yeni doğanların tenleri erişkin insanlar bir yana 1 – 2 yaşındaki çocuklardan bile daha çok hassastır. Bu hassasiyet yeni doğanların cilt yoluyla kapılabilecek enfeksiyonlara karşı hazırlıksız ve savunmasız olduğunu göstermekle birlikte onların cilt hastalıklarına karşı da savunmasız olduğunu gösterir. Bu yüzden yaz mevsimindeyken yeni doğanlar için kıyafet seçimlerini dikkatli bir şekilde yapmak gerekir. Yeni doğanların yaz mevsiminde giymesi gereken kıyafetler onların cildini tahriş etmeyecek şekilde, rahat, ferah, sağlıklı ve kaliteli olmalıdır. Tüm bu detaylar, yeni doğan kıyafet seçiminde oldukça önemlidir.

LC Waikiki, yeni doğanlar için özel olarak hazırladığı koleksiyonunda LC Waikiki kalitesi ve güvencesiyle, sağlıklı, rahat ve ferah kıyafetleri yeni doğanlara sunuyor. sayesinde siz de çocuğunuz için harika bir bayram alışverişi yapabilir, bebeğinizin bayramı yepyeni kıyafetlerle karşılamasını sağlayabilirsiniz. Birbirinden güzel yeni doğan bebek elbise çeşitleri ile birlikte LC Waikiki, her zaman olduğu gibi bu bayramda da çocuğunuz için en güzel seçenekleri ürünleri arasında sizlere sunuyor.





 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.