Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da antrenmanda bile küfüre ceza

Bucaspor'da antrenmanda bile küfüre ceza

İkinci Lig Kırızı Grup ekiplerinden Bucaspor'un antrenmanlarında ağzından çirkin ve kaba söz ya da küfür çıkan futbolculara para cezası verilmesi kararlaştırıldı.

  • Ege Postası
  • 12.07.2017 - 12:11

Teknik direktör Ahmet Yıldırım, idmanlarda kaçan bir gol ya da yapılan kötü bir vuruştan sonra insanın ağzından gayri ihtiyarı olumsuz bir cümle çıkabildiğini, bu durumun futbol oynarken kendi başlarına da geldiğini belirterek, "Ancak ne olursa olsun, spor sahalarında kaba söz olmaz. Kendini tutamayanlara yara cezası vereceğiz, toplanan paraları da doğum günü kutlaması gibi etkinliklerde kullanacağız" dedi. Meslek yaşantısında görev yaptığı her takımda disiplini ön planda tuttuğunu sözlerine ekleyen Ahmet Yıdırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Disiplinin olmadığı yerde başarının gelmesi çok zor. Bizim disiplin anlayışımıza göre, saha içindeki herkes giydiği formanın, aldığı paranın hakkını sonuna kadar vermeye çalışmalı. Bulunduğu kulübe en iyi şekilde hizmet edip, örnek olmalı. Ben artık 24 saat Bucaspor'un hizmetindeyim. Oyuncularımız da kendilerine dikkat ederek, hem bizim için hem taraftar için başarılı olmak zorunda. Başka çaremiz yok." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.