Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanı Yüksel'den MYK değerlendirmesi

CHP İzmir İl Başkanı Yüksel'den MYK değerlendirmesi

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi toplantınsın ardından, CHP Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) görev dağılımı gerçekleşti. Buna göre İzmir MYK’ da ilk kez bu kadar yüksek oranda temsil edilirken, toplamda 4 İzmirli MYK’ da yer aldı. CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, MYK'da görev alan isimleri tebrik ettiğini ifade etti ve bu tablodan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti. Yüksel, "MYK’ da güçlü İzmir temsili, çok ama çok önemliydi. Çünkü biz İzmir örgütü olarak, İzmir’de yaşanan başarıların tüm Türkiye’de yaşanmasını, Tüm Türkiye’nin İzmir gibi olmasını hedefliyoruz." dedi. CHP İzmir İl Başkanı Yüksel'den MYK değerlendirmesi

  • Ege Postası
  • 24.01.2016 - 13:57
İZMİR - Bu büyük başarının ardından ilk açıklamasını yapan, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, İzmirli üç vekilin ve bir İzmirli Parti Meclisi üyesinin, Parti MYK’sında yer almasının sadece İzmir için değil, Tüm Türkiye için önemli olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi.

CHP’NİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAKTIR
Öncelikle MYK’da görev alan tüm Genel Başkan Yardımcılarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Ama tabi ki bize mutluluk ve gurur veren ayrı bir olay var. İzmir, CHP tarihinde MYK’da ilk kez bu kadar güçlü ve fazla sayıyla temsil ediliyor. Partimizin hem Genel Sekreteri, hem de son derece önemli olan, Genel Başkan Yardımcılıklarından 3’ü İzmirli isimlerden oluşuyor. Bu benim göreve gelirken en çok istediğim şeylerden biriydi. MYK’ da güçlü İzmir temsili, çok ama çok önemliydi. Çünkü biz İzmir örgütü olarak, İzmir’de yaşanan başarıların tüm Türkiye’de yaşanmasını, Tüm Türkiye’nin İzmir gibi olmasını hedefliyoruz. Şimdi Genel Merkezde ki, bu güçlü İzmir temsili bizi hedefimize bir adım daha yaklaştıracaktır. Bu görevlendirmeler CHP’nin gücüne güç katacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca CHP gibi,  Cumhuriyeti kuran bir partinin en önemli karar mercilerinden birinde, bu kadar önemli görevlere İzmirlilerin getirilmesi, CHP’nin ve Genel Başkanımızın İzmir’e ve İzmirliye verdiği büyük önemi de göstermektedir. Bu önemli görevlere seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, birlikte büyük işlere ve önemli başarılara imza atacağımıza canı gönülden inanıyorum.

KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR
Yüksel, Bu başarının ardında Kurultay öncesi, tüm örgütle birlikte yaptıkları ortak çalışmaların olduğunu ifade ederek “Kurultay öncesi Delegelerimiz, Milletvekillerimiz, İlçe ve Belediye Başkanlarımız ile ayrı ayrı yaptığımız toplantılar ve hazırlıklar, İzmir’in MYK’ da bu denli güçlü temsilini sağlayan etkenlerden biri olmuştur. Bundan sonrada ortak akıldan taviz vermeyeceğiz. Tüm örgütümüzle birlik içinde mücadele edecek ve CHP’nin iktidarı için çalışacağız. Bize bu gururu yaşatan  ve aynı zamanda İzmir milletvekilimiz olan, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.