Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de ilçe yöneticisi hakkında disiplin hamlesi!

CHP İzmir’de ilçe yöneticisi hakkında disiplin hamlesi!

CHP Menderes’te ilçe yönetimi, ilçe yöneticisi Recep Seyhan hakkında, sosyal medyadan HDP propagandası yaptığı gerekçesiyle disiplin işlemi başlatıp ilgili yazıyı il başkanlığına gönderdi. Yazının ilçe başkan yardımcısı Ahmet Pala’nın imzasıyla gelmesi nedeniyle yazı geri gönderildi. Seyhan, hakkında başlatılan disiplin işlemi üzerine sosyal medyadan, “Facebook sayfamda HDP'yi öven paylaşımlar yaptığım ve bu nedenle disiplin suçu işlediğim ve partiden ihraç edilmem gerektiği iddiasıyla imza toplayan Kifayetsiz muhterisler. Konjektürel yalakalar. CHP’nin yakasından elinizi çekin” diye yazdı. CHP İzmir’de ilçe yöneticisi hakkında disiplin hamlesi!

  • Ege Postası
  • 05.10.2015 - 12:34
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Menderes’te flaş bir gelişme yaşandı.  CHP’nin Menderes’te eski ilçe başkanlarından mevcut ilçe yöneticisi Recep Seyhan hakkında, ‘HDP propagandası yaptığı’  iddiasıyla ihraç istemiyle disiplin işlemi başlatıldı.



İL BAŞKANLIĞI VETO ETTİ
Seyhan’ın sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta HDP’ye yönelik paylaşımlar yapması üzerine ilçe yönetimi düğmeye bastı. İlçe yönetim kurulu Seyhan’ın disiplin kuruluna sevk edilmesi için karar aldı ve  il başkanlığına ilgili yazıyı gönderdi. Yerel seçimlerde belediye başkan adayı gösterilen İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Pala’nın imzasıyla gönderilen  disiplin yazısı, il başkanlığından ‘veto’ yedi.  Kararın altında sadece ilçe başkan yardımcısı Ahmet Pala’nın imzasının yer alması nedeniyle il başkanlığı yazıyı geri gönderdi. İlçe yönetiminin, il başkanlığına ilgili yazıyı yeniden göndermesi bekleniyor. ilçe yönetiminin aldığı kararın  ilçe başkanı veya ilçe sekreterinin imzasıyla il başkanlığına gönderilmesi gerekiyor.



KONJEKTÜREL YALAKALAR
Seyhan, kendisine yönelik başlatılan disiplin hamlesi üzerine sosyal medyadan üzerinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önce söylediği “HDP’nin barajı geçmesini isterim” yazılı fotoğrafı paylaşarak şu mesajı yayınladı;
“20 yıl CHP ye oy vermediğini, CHP Milletvekilleri , Parti meclis üyeleri, İl ve ilçe yöneticileri ve parti üyelerinin önünde gururla itiraf eden birinin dolmuşuna binerek Facebook sayfamda HDP yi öven paylaşımlar yaptığım ve bu nedenle disiplin suçu işlediğim ve partiden ihraç edilmem gerektiği iddiasıyla imza toplayan KİFAYETSİZ MUHTERİSLER..... KONJEKTÜREL YALAKALAR...........!!!!! bu küçük fotoğrafı evinizin ve işyerinizin duvarına asıp , her gün düşünün. ve ait olduğunuz siyasi kulvara geri dönün, Ya CHP li gibi düşünüp davranışlarınızı düzeltin , ya da CHP nin yakasından elinizi çekin...Bu sizin içinde en hayırlısıdır.”

Seyhan, ilçe sekreterliği görevinden yakın zamanda istifa etmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.