Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak’ta sular durulmuyor

CHP Konak’ta sular durulmuyor

CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, ilçe yönetimiyle en geç pazartesi günü biraraya geleceklerini belirterek, “Yönetim kurulu üyelerimizin istifa edip etmemeleri kendi verecekleri bir karardır. Oturup konuşacağız. Arkadaşlar ‘yokuz’ derlerse yapacak bir şey yok. Ancak 30 Mart’tan sonra birlikte olmamız mümkün değil” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.02.2014 - 14:47
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – CHP Konak’ta meclis üyesi aday listelerinde yaşanan kriz, farklı bir boyut kazandı. Listelerin kendilerinden habersiz yapıldığını ve birçok partilinin akrabasının yazıldığı öne süren CHP Konak İlçe yönetim kurulu üyeleri, bu konuda CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu’nu suçlamıştı. Dün yapılan CHP Konak ilçe yönetim kurulu toplantısında, ilçe yöneticileri Karamustafaoğlu’nu sert sözlerle eleştirerek, “Parti tüzüğünün 7. maddesine aykırı davranıldı. Bunun sorumluluğu sizde. Cuma gününe kadar istifa et ya da biz istifa edip yönetimi düşürürüz” demişti.

"CHP KONAK'TA BÜYÜK KRİZ" HABER İÇİN TIKLAYINIZ...

BAZI ELEŞTİRİLER OLDU!
CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, yönetimde kendisine yönelik bazı eleştirilerin olduğunu doğrulayarak, “Toplantıda bazı arkadaşlarımız söz aldı. Listeleri kendilerine sormadığımı öne sürüp eleştirinler oldu. Herkesin eleştiri hakkı var. Bazı arkadaşlar, ‘istifa etmelisiniz’ dedi. Böyle bir talepte bulunma hakları herkesin var.  Ben de kendilerine cumartesi ya da önümüzdeki hafta pazartesi günü bir toplantı yapmayı önerdim. Orada görevlerimizi sürdürüp sürdürmeyeceğimi konuşacağız. Eğer sürdürmek istemiyorlarsa yapacak bir şey yok. Ya da 30’una kadar çalışır, seçimi geçiririz. Cuma gününe kadar kimse bana süre vermedi. En geç pazartesi günü oturup karar vereceğiz. Şuan sıkıntı görmüyorum. Toplu istifa ederse başkan da yönetim de düşer. ‘Arkadaşlar yokuz derlerse’ mesele yok. O zaman başka formüle bakacağız. Ancak 30’undan sonra birlikte olmamız mümkün değil” dedi.

İLERİ GERİ KONUŞANLAR VAR!
Karamustafaoğlu, kendisi hakkında ileri geri konuşulduğunu öne sürerek, şunları söyledi:

“Partinin ana kitlesini oluşturan kongre delegeleri ve parti üyelerinin büyük çoğunluğun herhangi bir tepkisi yok. ‘Ben niye olmadım’ diyenler var. Bunlar her dönemde bağırıp çağırıyorlar. Partiyi bırakıp gelenler ve partinin ekmeğini yiyenler var. Bazı kendisini bilmezler var. İleriye geriye konuşanlar var. Bunları çok da ciddiye almamak gerekir” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.