Dolar 32,1996
%-0.01
Euro 35,0120
%0.01
Altın 2.502,660
%0.08
Bist-100 10.744,00
%0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de en yüksek oyu aldı ama istifa etti!

CHP'de en yüksek oyu aldı ama istifa etti!

CHP İzmir’de 20 Aralık’ta yapılan il kongresinde en yüksek oyu alarak disiplin kuruluna seçilen Buca Belediye Meclis Üyesi Seyit Ali Selek, ‘tüzük’ engeline takıldı. Selek, tüzük gereği hem meclis üyeliği hem de disiplin kurulunda yer alamayacağı için, disiplin kurulu üyeliğinden vazgeçti. Selek’in yerine yedek birinci durumdaki Bülent Bingöl kurula dahil oldu. CHP İzmir'de en yüksek oyu aldı ama istifa etti!

  • Ege Postası
  • 28.12.2015 - 10:48
EGE POSTASI- CHP İzmir İl Kongresi’nin en şanssız ismi Buca Belediye Meclis Üyesi Seyit Ali Selek oldu. Seçimi kazanan Alaattin Yüksel’in anahtar listesinde disiplin kurulunda yer alan Selek, kongrede en yüksek oyu alarak kurula girmeye hak kazandı.

MECLİS ÜYELİĞİNİ SEÇTİ
CHP tüzüğünde yer alan 'disiplin kurulunda yer alan bir partili, parti içinde başka bir görev yapamaz' maddesi kongre öncesi unutulunca Selek’in sevinci yarıda kaldı. 2014 Mart ayında seçildiği meclis üyeliği görevini bırakmak istemeyen Selek, il başkanlığına gönderdiği dilekçeyle disiplin kurulunda görev yapmayacağını bildirdi.

BİNGÖL YÖNETİME GİRDİ
Selek’in istifası sonrası disiplin kuruluna yedek birinci sıradaki Bülent Bingöl dahil oldu.

OY VERENLERİN EMEĞİNE YAZIK OLDU
Ege Postası’na konuşan Selek, “ Disiplin kurulundan istifa ettim. Meclis üyesi olarak daha faydalı olacağımı düşünüyorum. Bana oy verenlerin emeğine haksızlık oldu. Ona üzülüyorum. Kongrede 26 saat mesai harcadım. Delegelerle bir arayaydım. Oy veren herkese teşekkür ediyorum. Partim adına hayırlısı olsun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.