Dolar 32,3570
%-0.38
Euro 34,7969
%-0.03
Altın 2.395,620
%-1.12
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de tepki çeken 'zafer' pozu!

CHP'de tepki çeken 'zafer' pozu!

Uzun süredir gençlik krizinin yaşandığı CHP Narlıdere'de gençler kadın başkana emanet edildi. Öte yandan CHP Narlıdere Kadın Kolları tarafından paylaşılan 'zafer' pozu tepki çekti. Gençlik krizinin yaşandığı ilçe kadın başkana emanet

  • Ege Postası
  • 14.12.2016 - 11:20

EGE POSTASI - CHP Narlıdere'de uzun süredir ana kademe ilçe başkanı Şahin Fırat ve ilçe gençlik kolu başkanı Ferhat Şahanlı arasında 'soğuk' savaş yaşanıyordu.

Ana kademe il yönetiminin de devreye girdiği süreçte Fırat'ın aktif olmadıkları gerekçesiyle il başkanlığına şikayet ettiği ilçe gençlik kolu başkanı Ferhat Şahanlı ve yönetimi için İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse 'karma yönetim' şıkkını devreye sokmuştu. 

Sarıküse, il yönetiminin 'görevden al' baskısına rağmen Şahanlı'nın devam etmesinden yana tavır göstermiş, Şahanlı başkanlığında ilçe kongresinde kaybeden listeden ve yeni isimlerin de yer alacağı bir yönetim için düğmeye basmıştı.

Şahanlı, uzun süren görüşmeler sonucu karma yönetim noktasında Sarıküse'yle uzlaşamayınca, il gençlik kolları yönetimi oybirliğiyle Şahanlı'yı görevden aldı. 

Yeni başkanın kim olacağı sorusu da yanıtını buldu. İl gençlik kolları yönetimi CHP Narlıdere'ye oybirliğiyle Dolunay Bayer'i başkan olarak atadı. Bayer'in ilçe başkanı Şahin Fırat'a yakın bir isim olduğu belirtildi.

TEPKİ ÇEKEN ZAFER POZU

Öte yandan Bayer'in atanacağının günler öncesinden belli olduğu belirtilirken, CHP Narlıdere Kadın Kolları tarafından sosyal medyada paylaşılan fotoğraf ilçede tepki çekti. Yeni gençlik kolu başkanı Bayer'ın dışında, Kadın Kolları İlçe Başkanı Fikriye Aslan, kadın kolları yöneticileri ve ilçe gençlik kolu yöneticisi Ali Asker Ülker'in yer aldığı grubun 'zafer' işaretli pozu ilçede polemik yarattı. Sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafa bir çok partili tepki gösterdi.

BU NEYİN İŞARETİ

Aynı zamanda parti eğitmeni olan Veli Karakurt, fotoğrafı sosyal medyadan paylaşırken, " Bu neyin zafer işareti. Neyi kazandı CHP Narlıdere Kadın Kolları...Görevden alınan Gençlik kolları Başkanı AKP'limiydi. Düşman gücü mü idi de o görevden alınıp yenisi diye zafer işareti yapıyorsunuz. Vah partim vah. CHP kültürünnü algılayamayanlarla nereye kadar. Bilinmelidir ki görevden alınan da CHP üyesi, göreve gelen de...CHP'liler kendi evlatlarına öteki muamelesi gösteremez." ifadelerini kullandı.

Karakurt'un paylaşımına bir çok partili destek verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.