Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Akpınar'dan AK Partili Hotar ve Mertoğlu'na siyasi gönderme!

CHP'li Akpınar'dan AK Partili Hotar ve Mertoğlu'na siyasi gönderme!

İzmir’de yaptığı siyasi çıkışlarla dikkat çeken belediye başkanlarının başında gelen Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar, sosyal medya üzerinden sürpriz bir çıkışa imza attı. Akpınar’ın hedefindeki isimler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Nükhet Hotar ile AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu oldu. O tören üzerinden hedefinde AK Partili Hotar ve Mertoğlu...

  • Ege Postası
  • 23.10.2015 - 21:29
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir’de 1 Kasım’a giderken siyasi tansiyon iyice yükseliyor. Kentte siyasi mesajlar vermekten çekinmeyen belediye başkanları arasında yer alan Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar, sosyal medya üzerinden sürpriz bir çıkışa imza attı.

Akpınar’ın hedefindeki isimler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Nükhet Hotar ile AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu oldu.

O TÖRENİ ELEŞTİRDİ
Akpınar, İzmir Çevreyolu Örnekköy çıkışında Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yol kenarlarına yapılacak ağaçlandırma projesiyle çevreye yayılan gürültü, toz kirliliği ve hava kirlenmesini önleyecek fidan dikimi törenine katılan Hotar ve Mertoğlu’na sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gönderme yaptı.

"HALKIN İÇİNDE DE GÖRMEK İSTERİZ"
Akpınar, kendisine ait sosyal medya hesabından Hotar ve Mertoğlu’nun katıldığı törenin fotoğraflarını paylaşırken, şu ifadeleri kullandı;

“ Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün fidan dikme törenine AKP Milletvekili ve ilçe başkanı da katılmış. Devletin imkanlarıyla siyasi çıkar peşinde koşanlara en büyük tokadı Karşıyaka halkı 1 Kasım'da vuracak. Sizleri resmi törenlerde olduğu kadar, halkın içinde de görmek isteriz”
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.