Dolar 32,3951
%0.11
Euro 34,7626
%-0.08
Altın 2.401,750
%0.21
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Güven'den Ayhan Oğan'a tokat gibi cevap

CHP'li Güven'den Ayhan Oğan'a tokat gibi cevap

CNNTürk ekranlarında AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Oğan'ın “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” sözlerine CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'den tokat gibi yanıt geldi. CHP'li Güven'den Ayhan Oğan'ın tepki çeken sözlerine

  • Ege Postası
  • 04.08.2017 - 17:57

EGEPOSTASI- CNNTürk'te Ahu Özyurt'un sunduğu Türkiye'nin Gündemi programının konuklarından AK Parti MKYK üyesi Ayhan Oğan, “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” demişti.

Kamuoyunda büyük tepki toplayan Oğan'ın sözlerine bir tepki de CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'den geldi. Güven, partisinin sosyal medya hesabından tokat gibi yanıt verdi.

"Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır"

Güven; "AKP tek bayrak, tek devlet söyleminden 'yeni bir devlet kuruyoruz'a geldi. Tek devlet var: Türkiye Cumhuriyeti. Tek kurucu var: Mustafa Kemal Atatürk.

Paralel devlet kurmaya çalışanların sonu ne olduysa yeni bir devlet kurma hayalinde olanların sonu da aynı olacaktır." ifadelerini kullandı.

PROGRAMDA NE OLMUŞTU

AK Parti'nin en üst karar organı Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Sivil Alan Platformu Başkanı Ayhan Oğan, CNNTürk’te katıldığı programda CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı'nın OHAL ile ilgili sözlerine karşılık olarak “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” ifadesini kullandı.

Oğan'ın bu sözleri stüdyodaki konuklar arasında soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu. CHP'li Aytuğ Atıcı ve diğer konuklar bu duruma itiraz ederkin Oğan ısrarla AKP'nin 15 Temmuz'dan sonra yeni bir devlet kurduğunu, kurucusunun da Recep Tayyip Erdoğan olduğunu savundu.

Stüdyodaki konuklar ise 'Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetini ne zaman yıktınız da yeni devleti kuruyorsunuz' tepkisini gösterdi. Oğan'ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.