Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin İBB Başkan adayı belli oldu

CHP'nin İBB Başkan adayı belli oldu

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP'nin İBB adayının açıklanacağı toplantıda konuştu.

  • Ege Postası
  • 27.09.2017 - 12:48

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Kadir Topbaş'ın istifası ile boşalan yarın İBB Meclisi'nde oylaması yapılacak İBB Başkan adaylığı için CHP'nin adayının Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu açıkladı.

CHP'nin İBB Başkan adayından ilk açıklama

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP'nin İBB adayının açıklanacağı toplantıda konuşuyor. Canpolat'ın açıklamalarından satır başları:

Kadir Topbaş'ın görevini bıraktırılmasından sonra CHP adayını belirledi.

Arkadaşlarımızın önerisi ve Genel Başkanımızın onayı üzerine Beylikdüzü Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu aday gösteriyoruz.

"KADİR TOPBAŞ İÇİN DE ADALET İSTİYORUZ"
"Genel Başkanımızın Ankara'dan İstanbul'a başlattığı herkes için adalet yürüyüşünün ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı" diyerek sözü İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasına getiren CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, "Kadir Topbaş için de adalet istiyoruz" dedi.

"İSTANBUL'U YENİDEN KAZANACAĞIZ"

"94'te bıraktığımız İstanbul'u yeniden alacağız. Bütün kadrolarımızla İstanbul'u yeniden almak için hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum."

Canpolat, Ekrem İmamoğlu'nun Saadet Partisi, MHP'nin tabanı, HDP ve Sol Sosyal Demokrat diğer yapılar ile AKP içinde adalet arayanların adayı olduğunu söyledi. 

SÖZEN DE KATILDI

Eski İstanbul Belediye Başkanı Nurettin Sözen'in da katıldığı toplantıda Canpolat, "1994'te bıraktığımız İstanbul'u yeniden alacağımızdan eminim" dedi.  Canpolat neden İmamoğlu'nun tercih ettikleri yönündeki bir soruya da Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nden gerçekleştirdiği Türkiye'nin en büyük yeşil alan projesinin de tek başına adaylığı için yeterli olacağı karşılığını verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.