Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cemaatlerden kafa karıştıran pazar kararı!

Cemaatlerden kafa karıştıran pazar kararı!

Çeşitli dini cemaatlerin önde gelenleri tarafından özellikle pazar günleri yapılan sohbet toplantılarının iptal edildiği duyuruldu. Kararın gerekçesi açıklanmazken, bazı cemaatler sohbetlerinin internet üzerinden yapılacağını bildirildi.

  • Ege Postası
  • 22.12.2016 - 09:16

İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi kurucusu İhsan Şenocak, İsmailağa Cemaati'nin önde gelenlerinden Cübbeli Ahmet Hoca olarak da bilinen Mahmut Ünlü ve Sosyal Doku Vakfı'nda Nurettin Yıldız Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamada, sohbet programlarının bir süre ara verdiklerini duyururken özellikle pazar günleri yapılan sohbetlerin üzerinde duruldu. Toplantıların neden iptal edildiği üzerine ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Sohbet iptalleri sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Furkan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Resul Doğaner Twitter'dan yaptığı açıklamada, iptallerin nedenini sordu. Doğaner mesajında, 'Bazı hocalar açıklama yapmış. Sobetleri durdurma kararı almışlar. Neler oluyo? Bunun anlamı nedir'' dedi. 

İŞTE ORTALIĞI KARIŞTIRAN TWEETLER

Her pazar Fatih Camii'nde başlamış olduğumuz sohbetler durdurulmuştur. Bundan sonra yapılmayacaktır. Kardeşlerimize duyurulur.

— İhsan Şenocak (@ihsansenocak)21 Aralık 2016


Kıymetli dost ve gönüldaşlarımız.@nurettinyildizhocamızın yapmakta olduğu Pazar sohbetlerine bir süre ara verilmiştir.pic.twitter.com/2Ve2HIuQEh

— Sosyal Doku Vakfı (@SosyalDoku)21 Aralık 2016


Perşembe Sohbeti Dahil Olmak Üzere Önümüzdeki Sohbetlerin Evden Yapılacağı Hususunda Mühim Bir Duyuru! İzlemek İçin>https://t.co/Hds3itg6fm

— Cübbeli Ahmet Hoca (@c_ahmethoca)21 Aralık 2016

Bazı hocalar açıklama yapmış
Sohbetleri durdurma kararı almışlar
NELER OLUYOR
BUNUN ANLAMI NEDR'@nurettinyildiz@c_ahmethoca@ihsansenocak

— Resul Doğaner (@rdoganer)21 Aralık 2016

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.