Dolar 32,2949
%-0.13
Euro 34,7930
%-0.05
Altın 2.408,310
%0.62
Bist-100 10.244,00
%-0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocukları sevindiren hediye

Çocukları sevindiren hediye

Eğitim-öğretim hayatının başlamasıyla birlikte velilerin kırtasiye ve okul masrafı yükü arttı. Okul masraflarıyla nasıl başa çıkacağını düşünen ailelerin imdadına belediyeler yetişti.

  • Ege Postası
  • 19.09.2017 - 10:05

İzmir'de birçok belediye ailelere destek olmak amacıyla hazırladıkları kırtasiye setlerini öğrencilere armağan etti. Bayındır ve Karabağlar belediyelerinin yöneticileri de okul armağanlarını miniklere bizzat teslim etti. 

BAYINDIR BELEDİYESİ'NDEN KIRTASİYE SETİ HEDİYESİ 

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli 2017-2018 yeni Eğitim - Öğretim yılının ilk gününde ilçedeki okulları ziyaret etti. Öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ufuk Sesli yeni öğretim yılı için başarı dileklerinde bulundu. Ardından İlkokul’a yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine Bayındır Belediyesi tarafından hazırlanan kırtasiye setlerini dağıtan Başkan Sesli ‘‘Ülkemizi aydınlık bir gelecekle buluşturmak sizlerin elinde. İnanıyorum ki bu sınıflardan nice doktorlar, öğretmenler yetişecek. Tüm imkanlarımızla sizlerin yanınızdayız. Hepinize başarılar diliyorum’’ dedi.

KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NDEN OKUL SETİ ARMAĞANI 

Eğitime ve okullara imkânları ölçüsünde her zaman destek olan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 2017-2018 eğitim öğretim yılı açılışında okula yeni başlayan öğrencilere kırtasiye seti dağıtarak başarı diledi. Başkan Selvitopu Limontepe’de bulunan Saadet Onart İlkokulunu ziyaret ederek, okula yeni başlayan öğrencilerle bir araya geldi. Okul Müdürü Yüksel Geçimli ve Limontepe Mahalle Muhtarı Tacim Öz’ün de bulunduğu ziyarette, çocuklar Başkan Amca’larını can kulağıyla dinledi. Çocuklarla sohbet eden onları çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Başkan Selvitopu, ilçede çocuklar için yaptıkları çalışmalardan da söz etti. 

DESTEK OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ 

Çocuklara içerisinde defter, kalem, kuru ve pastel boya, silgi ve kalemtıraş gibi temel ihtiyaçlarının bulunduğu kırtasiye setini dağıtan Başkan Selvitopu, “2017-2018 eğitim öğretim yılı bugün itibariyle başladı. Ben tüm çocuklara, velilere, öğretmenlere ve eğitim camiasına başarılar diliyorum. Eğitim her şeyden önce gelir. Eğitimsiz bir toplumun dünya toplumları ile yarışması mümkün değil. Eğitime yapacağımız en küçük destek, ülkemizin geleceğiyle ilgilidir. Biz de yerel yönetim olarak bu gözle bakıyoruz. Belediye olarak kendi bütçemiz imkânlarında okullara destek olmaya çalışıyoruz. Dileriz bu eğitim dönemi de başarı bir şekilde tamamlanır” dedi. Ziyarette Okul Müdürü Yüksel Geçimli ve Limontepe Mahalle Muhtarı Tacim Öz de eğitime ve mahallelerine verdikleri katkılardan dolayı Başkan Selvitopu’na teşekkür ettiler. Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan ilkokula yeni başlayan çocuklara yönelik kırtasiye seti dağıtımı, ilçede bulunan diğer okullarda da devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.