Dolar 32,5605
%0.06
Euro 34,9476
%0.34
Altın 2.423,400
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çöpe niyet can yeleğine kısmet

Çöpe niyet can yeleğine kısmet

İZMİR'in Dikili İlçesi'nde, sahillerde temizlik yapan belediye ekipleri, son yıllarda kaçak göçmenlerin kaçış noktası olarak kullandıkları bölgelerde çok sayıda can yeleği buldu.

  • Ege Postası
  • 18.12.2015 - 12:52
Kaçak göçmenlerin umut yolculuğuna çıktıkları duraklarından biri olan Dikili'de Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Tosun'un talimatıyla sahillerde temizlik çalışmasına başlandı. Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, Dikili'nin Salihleraltı, Kabakum, Bademler bölgelerindeki çöpleri toplamaya başladı. Özellikle sazlık bölgelerdeki kıyı temizliğinde, çöpten çok, kaçakların Yunan adalarına kaçak geçişinde kullanılmak üzere saklanmış olan can yelekleri ile karşılaşıldı. Büyük bölümü merdiven altı üretim olan, içi strafor gibi malzemelerle doldurulmuş 250'nin üzerinde can yeleği imha edilirken, durum Dikili İlçe Jandarma Komutanlığı'na da bildirdi. 

Dikili sahillerindeki sazlık bölgeler, mültecilerin, yasadışı olarak Yunan adalarına gitmek için denize açılmadan önce gizlendikleri noktalar arasında yer alıyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.