Dolar 32,2648
%0.03
Euro 34,7188
%0.02
Altın 2.402,840
%0.1
Bist-100 10.261,00
%-0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhuriyet Gazetesi davasında karar verildi!

Cumhuriyet Gazetesi davasında karar verildi!

Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında "PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DHKP/C'ye müzahir oldukları" iddiasına ilişkin açılan davada, sanıkların tahliye talepleri reddedildi. Duruşma, 25 Eylül’e ertelendi

  • Ege Postası
  • 12.09.2017 - 06:56

Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında,  "PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DHKP/C'ye müzahir oldukları" iddiasına ilişkin görülen  davada, Akın Atalay ve Ahmet Şık’ın da aralarında bulunduğu tutuklu 6 sanığın  tahliye talepleri reddedildi. 

İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumu  Yerleşkesi karşısındaki binada yapılan duruşmada, bazı sanık ve tanıklar  dinlenildi.

Sanık avukatları, duruşma başsavcıvekili Hacı Hasan Bölükbaşı’nın,  mütalaasına katılmayarak müvekkillerinin tahliye edilmesini talep etti.

Talepleri değerlendiren mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Akın Atalay,  Ahmet Şık, Kadri Gürsel, Mehmet Murat Sabuncu, Ahmet Kemal Aydoğdu ve Yusuf Emre  İper’in tutukluluk halinin devamına karar verdi. Sanık Gürsel hakkındaki karar oy  çokluğu, diğer 5 sanık hakkındaki karar ise oy birliğiyle alındı.

Mahkeme heyeti, duruşmayı Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda  görülmek üzere 25 Eylül’e erteledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.