Dolar 32,3679
%-0.35
Euro 34,7063
%-0.29
Altın 2.396,070
%-1.1
Bist-100 10.164,00
%1.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Davutoğlu, Abd Dişişleri Bakani Kerry Ve Suriye'nin Dostlari Çekirdek Grubunu Oluşturan 11 Ülke Ile Görüştü

Davutoğlu, Abd Dişişleri Bakani Kerry Ve Suriye'nin Dostlari Çekirdek Grubunu Oluşturan 11 Ülke Ile Görüştü

DIŞİŞLERİ Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suriye Muhalefeti, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Suriye'nin Dostları Çekirdek grubunu oluşturan 11 ülke ile telekonferans yöntemiyle görüştü. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, sosyal paylaşım...

  • Ege Postası
  • 06.01.2014 - 00:15
DIŞİŞLERİ Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suriye Muhalefeti, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Suriye'nin Dostları Çekirdek grubunu oluşturan 11 ülke ile telekonferans yöntemiyle görüştü.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ile dün İstanbul'da verimli görüşmeler gerçekleştirdiğini yazdı. Türkiye ve İran'ın Suriye'de akan kanın durması için karşılıklı istişarelerde bulunduğunu yazan Davutoğlu, "Suriye Muhalefeti ile gerçekleştirdiği görüşmeler ışığında ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile de son durumu değerlendirdik. Kerry ile görüşmemizin ardından Suriye’nin Dostları Çekirdek grubunu oluşturan 11 ülke arasında bir telekonferans gerçekleştirdik. Türkiye’nin girişimi ile yapılan bu görüşmede son dönemde Halep’te yaşanan insanlık dramını ve Cenevre hazırlıklarını değerlendirdik. Son dönemde varil bombalarıyla kadın-çocuk ayrım yapmaksızın işlenen cinayetleri durdurmak için atılması gereken adımları birlikte ele aldık" dedi.

DG(SSA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.