Dolar 32,3811
%0
Euro 34,5816
%-0.02
Altın 2.386,260
%0.25
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican'ı arayan arayana

Delican'ı arayan arayana

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, yoğun iş ve siyaset mesaisine karşın, kendisine gelen her iş ya da yardım taleplerini yerine getirmeye çalışıyor. Başkan'dan en çok bunu istiyorlar

  • Ege Postası
  • 18.09.2017 - 17:01

Halide DEMİR POLATLI / EGEPOSTASI – Kendisine telefonundan ulaşan ya da bizzat gelip konuşup oğluna, kızına ya da kendisine iş bulunmasını isteyen çok sayıda kişi olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Delican başvuruları elinden geldiğinde karşılamaya çalıştığını belirtiyor.

“Çok iş başvuruları oluyor. İnsanlar gelip, sürekli iş talebinde bulunuyorlar. Telefonla ulaşıyorlar, bizzat geliyorlar. Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bakıyoruz, bazen kurumlar alım yapıyor, onlara yönlendiriyorum” diyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, yetişemediği noktada sosyal işler ve halkla ilişkiler birimlerinden sorumlu il başkan yardımcılarından destek aldığını, İş Kur ile de yoğun irtibat içinde olduklarını belirtti. Delican şunları söyledi: 

“Saymadım ama çok sayıda arayan, başvuran oluyor. Herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Telefonlara mutlaka dönerim uygun olmasam da. Herkese açıktır bu telefon. İş-Kur a da yönlendiriyoruz. Bazı şirketler oluyor personel alımı yapan, yapacak olan. Onlara da gönderiyoruz. İl başkan yardımcılarımdan görevli arkadaşlarım da var. Sosyal işler, halkla ilişkiler birimi. Hep beraber çalışıyoruz.”

İş için başvuranların birçoğunu kurumlar eliyle işe yerleştirmeye çalıştıklarını kaydeden Delican, eczacı kökenli olması nedeniyle hastane, doktor sorunu olanların da imdadına yetişiyor. Delican insanların, kendisini AK Parti İl Başkanı olması nedeniyle bir umut olarak gördüğünü belirterek şunları söylüyor:

“O nedenle bize ulaşıyorlar. Mesela, paraya ihtiyacı oluyor, hastanede bir sorun olunca arıyorlar. Ne yapacaksınız.  Adam düşmüş, işinden olmuş ya da iş bulmak zorunda. Sizi de arıyor. Bu gayet doğal. Şu işimde bana yardım edin diye. Bir keresinde eski il başkanı vardı. Düğüne gittik, orada bir kadıncağız elime sarıldı  ve öpmeye çalıştı. Dedim ‘yapma, ben el öptürmem, ayıp olur’. Bana ‘ama sen benim canımı kurtardın’ dedi. Ameliyatları varmış. Bir doktor arkadaşımıza yönlendirmiştim. Yapmış, kadının hayatı kurtulmuş.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.