Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demir'den Kocaoğlu'na çarpıcı eleştiri

Demir'den Kocaoğlu'na çarpıcı eleştiri

5 ilçede CHP örgütüyle bir araya gelen ve referandum mesajları veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na, Torbalı'da yaptığı konuşma üzerinden çarpıcı eleştiri geldi.  İlçe turuna çıkan Kocaoğlu'na yönelik çarpıcı eleştiri:

  • Ege Postası
  • 09.02.2017 - 20:10

EGE POSTASI - CHP İzmir'de referandum hareketliliği başladı. 

Geçtiğimiz günlerde anayasa değişikliği teklifine yönelik 'hayır' açıklaması yapan ve iktidarın getirmek istediği sistem için çarpıcı mesajlar vererek kendisi adına propaganda sürecinin startını veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, örgüt turuna çıktı.

Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'le birlikte yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçe arasında yer alan Menderes, Torbalı, Ödemiş, Kiraz ve Selçuk'ta partililerle bir araya geldi.

Kocaoğlu, partililiere referandum mesajları verirken, çarpıcı bir eleştirinin hedefi oldu.

DEMİR'DEN ÇARPICI ELEŞTİRİ

Torbalı'nın tanınmış ailelerinden olan Demir ailesinin fertlerinden,  yerel seçimerde belediye başkan aday adayı, son ilçe kongresinde de başkan adayı olan Övünç Demir, sosyal medyadan Kocaoğlu'na yönelik çarpıcı bir çıkışa imza attı. 

Torbalı'da çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşen toplantı sonrası Demir, Kocaoğlu'nun verdiği mesajları hedef aldı. 

Demir sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;

"Sayın Kocaoğlu Torbalı'da bugün tarihi bir hata yapmıştır!

"Evet de çıksa bu devlet yoluna devam eder, hayır da çıksa bu devlet yoluna devam eder" diye talihsiz bir cümle kurmuştur!

Sayın Genel Başkanımız referandumdan "evet" çıkması durumunda bizlere sahada rejimin değişme ihtimali olduğunu ve rejim değişirse Türkiye Cumhuriyeti'nin ortadan kalkacağını anlatmamızı isterken Büyükşehir Belediye Başkanımız nasıl olur da “evet çıksa da bu devlet yoluna devam eder” der!

Parti bünyemizden seçilip Büyükşehir Belediye Başkanı olmuş bir kişiden beklentimiz hiçbir dedikodu, fitne ve fesata geçit vermeyecek şekilde, kararlı bir biçimde "HAYIR" demesidir, diyebilmesidir.  

Eğer Sayın Kocaoğlu'nun bu söylemleri her ilçede devam edecekse en "Hayır"lısı Sayın İl Başkanım Asuman Güven'in ilçeleri yalnız gezip partilileri bizzat kendisinin bilgilendirmesi olacaktır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.