Dolar 32,3761
%-0.32
Euro 34,7143
%-0.26
Altın 2.400,070
%-0.93
Bist-100 10.168,00
%1.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deniz keyfine engel yok

Deniz keyfine engel yok

Bornova Belediyesi, ilçede yaşayan herkesin yaşam standartlarını yükseltmek için proje ve hizmetler üretiyor. Bu kapsamda engelli yurttaşlar ve aileleri için deniz gezisi düzenledi. Seferihisar Gençlik ve Spor Derneği tesislerinde ağırlanan vatandaşlar,keyif dolu bir gün geçirdi. Bornova Belediyesinden anlamlı hizmet

  • Ege Postası
  • 02.08.2017 - 11:21

Bornova Belediyesi Engelli Danışma ve Dayanışma Merkezi üyeleri ve aileleri deniz gezisi ile yazın keyfini yaşadı. Sabah saatlerinde Bornova Belediyesi'ne ait özel otobüslerle Engelli Merkezi'nden alınan vatandaşlar,  uzman personellerin gözetiminde Seferihisar'a götürüldü. SEKADER (Seferihisar Engelliler Kimsesizler Alternatif Su Sporları Gençlik ve Spor Derneği) tesislerinde ağırlanan vatandaşların yemek ihtiyaçları da Bornova Belediyesi’nce karşılandı. Kahvaltı ve öğle yemeğinin yanısıra gün boyu ikramlar yapıldı.

Keyif dolu saatler

Sabah saatlerinde başlayıp akşama kadar süren etkinlikte dopdolu bir gün geçiren otistik, ortopedik, down sendromlu ve zihinsel engelli bireylerin kimi denize girdi, kimi sahilde vakit geçirdi. Kimileri ise müzik eşliğinde dans etti. Özellikle bu yaz ilk kez denize girme imkanı bulan çocukların mutluluğu gözlerden kaçmadı. Hem engelli bireyler hem de aileleri, her zaman yanlarında olan Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.