Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dileklerini Başkan gerçekleştirdi

Dileklerini Başkan gerçekleştirdi

Kınık'ta kreşlerde eğitim gören çocuklara hayalleri ve dilekleri soruldu. Bu istekler, belediye, AÇEV ve sponsor bir firma aracılığıyla yerine getirildi.

  • Ege Postası
  • 02.03.2017 - 09:33

İzmir'in Kınık İlçesinde, 140 çocuğa, çok istedikleri oyuncak ve bisikletler hediye edilerek sevindirildi.

Kınık Belediye Aile Yaşam Merkezi Kınık Merkez ve Poyracık Mahallesi'ndeki kreşlerde eğitim gören 140 öğrenciye hayatlarında en çok sahip olmak istedikleri ne olduğu soruldu. Öğrencilerin bazıları bu soruya 'Oyuncak' bazılar da 'Bisiklet' olarak cevap verdi.Toplanan bu istekler AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'e iletildi. Başkan Doğruer, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve sponsor bir firma aracılığıyla çocukların tüm talepleri tedarik edildi. Temin edilen oyuncuklar ve bisikletler Belediye Başkanı Doğruer'in de katıldığı törenle çocuklara teslim edildi. Çok istedikleri oyunvcak ve bisikletlere kavuşan çocuklar büyük sevinç yaşadı.

AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Yarının teminatı olan çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duydum. Sponsor firmamıza ve AÇEV yetkililerine teşekkür ediyorum'" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.