Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Düğün dönüşü kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Düğün dönüşü kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Aydın'da düğünden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, hafi ticari araçla çarpıştı. Kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

  • Ege Postası
  • 21.08.2016 - 09:44

Kaza, saat 23.30 sıralarında Aydın-Muğla Karayolu Anemon Otel mevkiinde meydana geldi. Aydın yönüne giden, bir yakınlarının düğününden dönen ailenin içerisinde bulunduğu Rasim Yıldız yönetimindeki 09 JB 163 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen İsmail Ünlü yönetimindeki 26 E 4146 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçlar yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kazada, Rasim Yıldız, eşi Hatice ve yeğeni Şengül Evyak olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer araçta bulunan İsmail, Gülser, Taner ve Malik Ünlü yaralandı. 

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Kazayı duyarak olay yerine gelen ölenlerin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Bu arada, kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı olan yol, daha sonra ulaşıma açıldı.

ZİNCİRLEME KAZA: 1 ÖLÜ

Öte yandan Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde, şiddetli yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 15 aracın karıştığı zincirleme kazada, 1 kişi yaşamını yitirdi, 1'i ağır, 10 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 21.30 sıralarında Aydın- Denizli Karayolu'nda Atça ve İsabeyli Mahalleleri arasında meydana geldi. Sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, 15 araç birbirine girdi. Kazada, 4 otomobil ağır hasar gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve AFAD ekipleri de sevk edildi. Kazada 09 Y 5077 plakalı otomobilde bulunan Korcan Nalbantoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 10 kişi de sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Güroğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle yol bir süre çift yönlü olarak trafiğe kapandı. Polis ekipleri, başka kaza olmaması için önlem aldı. Kazaya karışan araçların çekiciler tarafından kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.