Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EGİKAD'da bayrak Antitoros'ta

EGİKAD'da bayrak Antitoros'ta

Ege İş Kadınları Derneği'nin (EGİKAD) seçimli genel kurulunda, yeni başkanı Nilhan Antitoros oldu. 

  • Ege Postası
  • 13.01.2017 - 10:50

Dernek üyelerinin büyük bir çoğunluğunun katılımı ile gerçekleşen, Betül Elmasoğlu'nun yeniden aday olmadığı genel kurula, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulmasıyla başlandı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Betül Elmasoğlu, "Yönetim süremiz boyunca EGİKAD'ı her zaman önde tutarak, projeleri ile bilinen bir dernek haline getirdik. Bu dönemde yanımda olan tüm arkadaşlarıma bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Kamuoyunda büyük takdir gören birçok projeyi hayata geçirdik" dedi. Genel kurulda sırasıyla geçmiş dönem yönetim faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu ile derneğin mali ve idari çalışmaları ibra edildi. Tek listenin yarıştığı kongrede, Nilhan Antitoros başkanlığa seçildi. 

Başkan seçildikten sonra yaptığı konuşmasında birlik mesajı veren Antitoros, "Geçmiş dönem yönetimine derneğe katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Artık bayrağı biz devraldık. Bu dernek hepimizin derneği. Yönetimlerde devamlılık esastır. Bizim için en üst kurum EGİKAD'dır. Bundan sonraki süreçte hep birlikte çalışarak güzel projelere imza atmak istiyoruz" dedi. 

EGİKAD'ın Nilhan Antitoros başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Gülay Vural, Emre Pınar Kılıç, Burcu Dereci Benlioğlu, Aygül Akar Önal, Nursel Altunkaynak ve Zeynep Seray Seyfeli'den oluştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.