Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege-Koop Körfez'i ayağınıza getiriyor

Ege-Koop Körfez'i ayağınıza getiriyor

Ege-Koop’un uygun ödemeyle İzmir Körfezi manzaralı İzmir’e 13.proje armağanı olan; Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri’ne 17 Ağustos'ta start veriliyor.

  • Ege Postası
  • 04.08.2017 - 10:26

Ege-Koop, zemin katlarının bile deniz manzarasına sahip olduğu İzmir Körfez Evleri'nin temelini 40 milyon lira yatırımla 17 Ağustos Perşembe günü saat 17.30’da törenle atacak. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'de yüksek arsa fiyatları ve yine yüksek maliyetler nedeniyle ev sahibi olmanın giderek zorlaştığına dikkat çekerek “İzmir Körfez Evleri, bu açıdan bir Ege-Koop armağanıdır. Vatandaşlarımızın uygun koşullarda ev sahibi olması için kimsenin yapamadığını yaptık. Evlerin yüzde 70'i şimdiden satıldı” dedi.

Ege-Koop'un, sektördeki pahalı konut karşısında bir denge unsuru olduğunu belirten Aslan, “İzmir’e 13. armağan olarak sunduğumuz projemiz, son yıllarda başta eğitim olmak üzere, kentleşme anlamında cazibe merkezi haline gelen Çiğli’de bulunuyor. Zemin katlarının dahi deniz gördüğü projemiz, hem şehrin içinde hem de orman havasıyla sağlıklı yaşam merkezine dönüşecek” diye konuştu.

Çiğli'ye özel teşekkür

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve ekibine, İzmir Körfez Evleri'nin proje incelemesi, inşaat ruhsatının en hızlı şekilde hazırlanması konusunda teşekkür borçlu olduğunu belirten Hüseyin Aslan, “Yatırım söz konusu olunca Çiğli Belediyesi, hem en iyi denetimi hem de en iyi özveriyi gösteriyor” diye konuştu.

Yüzde 70'i satıldı'

İzmir Körfez Evleri'nin henüz temeli bile atılmadan yüzde 70'inin satıldığını bunun da Ege-Koop’a duyulan güvenin kanıtı olduğunu söyleyen Aslan şöyle devam etti:
“Oysa bugün bir çok tamamlanmış konutlar dahi satılamadığını hepimiz biliyoruz. Sektörün sadece markası değil, en çok güvenilen kurumuyuz. Bu güvenin nedeni  ise 32 yıl içinde yaptığımız konutlarda 150 bin mutlu ailenin yaşamasından kaynaklanıyor. Geçmişimiz bizim geleceğimizin kefili. Bu yüzden bir çok vatandaşımız İstanbul, Ankara ve yurtdışından arsanın yerini görmeden güvene dayalı olarak ödemelerini yaptı. Ege-Koop; her dönem için yeni bir proje, yeni bir umut, yeni bir soluktur. Ayrıca Ege-Koop’a güvenmek yarına güvenmek ile eşdeğer”

Sektör kazanacak

Projenin yüklenici firmasının İstanbul-Ankara ortaklığıyla EKA İnşaat olduğunu belirten Aslan, “İzmir Körfez Evleri'nin en hızlı, en kaliteli anlayışla kendi maddi imkanlarını kullanarak erken bitmesi için çaba göstereceklerine inancıım tam. Projeye yaklaşık 35-40 milyon TL para harcanacak. Her zaman olduğu gibi bu projemizde de İzmir’li sektörle ilgili birçok firma çeşitli imalatları yaparak faydalanmış olacak” dedi.

121 metrekare 2+1, 168 ve 145 metrekare 3+1 konutlardan oluşan Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri 2019 yılının ilk yarısında alt yapısıyla, yüzme havuzu, sosyal tesisi ve peyzaj düzenlemesiyle tamamlanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.