Dolar 32,3611
%-0.37
Euro 34,7393
%-0.19
Altın 2.393,550
%-1.2
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eğitime hayırsever desteği

Eğitime hayırsever desteği

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ile hayırsever işadamları Mahmut Özgener ve Enriko Aliberti, 'Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulu' adı verilecek 24 derslikli bir okul yaptırmak üzere protokol imzaladı.

  • Ege Postası
  • 17.05.2017 - 15:40

Mahmut Özgener ve Enrico Aliberti iş hayatında olan ortaklıklarını hayırsever olarak da devam ederek İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ile yapılacak olan 24 derslikli okul binasının protokolünü imzaladı. İzmir'in Menderes ilçesi, Cumaovası Mahallesi'nde yapılacak olan 24 derslikli ilkokul binasında 700'den fazla öğrenci eğitim alacak. Mahmut Özgener ve Enrico Aliberti'nin ortağı oldukları Öz-Ege Tütün San. ve Tic. A.Ş. tarafından yaptırılacak olan ilkokula Öz-Ege Tütün San. ve Tic. A.Ş. ailesinin isteği üzerine 'Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulu' adı verilecek.

Protokol töreninde konuşan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İzmir de çok duyarlı veli ve öğrenci profilinin olduğunu vurgulayarak eğitimde hayırsever desteğinin de her gün arttığını söyledi. Eğitime duyarlılık göstererek destek olan tüm hayırseverlere teşekkür eden Yahşi,  "Öğrencilerimizin en iyi eğitimi almaları, en iyi okullarda okumaları için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bizlere bu konuda destek olan, eğitime gönül vermiş tüm hayırseverlerimize teşekkür ederim" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.