Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
FETÖ'nün mali ayağına operasyon

FETÖ'nün mali ayağına operasyon

İzmir'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Muzaffer Tuzcuoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı'na operasyon düzenlendi. Aralarında yöneticilerin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Vakıf yönetiminin burs vereceği öğrencilerden Bank Asya hesap numarası istedikleri belirtildi. 7 kişi gözaltına alındı

  • Ege Postası
  • 03.01.2017 - 10:54

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nün yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturmasında, İzmir Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muzaffer Tuzcuoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı'na operasyon düzenledi. İzmir, Manisa, Konya illerinde yapılan operasyonda, aralarında vakıf yöneticilerin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. 9 kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi. Zanlıların, örgüte finans sağladıkları, eleman kazandırdıkları öne sürüldü. Burs da veren vakıfın, öğrencilere Bank Asya'da hesap açmalarını, kendilerine ait internet sitelerindeki formda da şart koştukları belirtildi. 

Bergama'da FETÖ operasyonu: 17 gözaltı

Öte yandan Bergama ilçesinde, Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik polisin düzenlediği operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.

Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü, FETÖ/PDY ile ilişkisi olduğu ileri sürülen şüphelilere yönelik, bu sabah 25 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı. Aralarında Bergama Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli bir işçi, emekli imam, bir esnaf, iki memur ve evhanımları bulunan şüpheliler, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.