Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Facianın yaşandığı yurda karanfil bırakacak

Facianın yaşandığı yurda karanfil bırakacak

Kılıçdaroğlu, 12 vatandaşımızın hayatını kaybettiği yangının yaşandığı yurda bugün karanfil bırakacak.

  • Ege Postası
  • 03.12.2016 - 07:01

Bugün 09.30'da uçakla kente gelecek olan Kılıçdaroğlu, ilk olarak Aladağ'da 12 kişiye mezar olan yurt yangının yaşandığı bölgeyi ziyaret edecek. Yanan binaya karanfil bırakacak olan CHP Lideri, burada olayla ilgili açıklama yaptıktan sonra Adana'ya dönecek. 

SEYHAN'DA MİTİNGE KATILACAK

CHP Genel Başkanı saat 14.00'da merkez Seyhan İlçesi'ndeki Uğur Mumcu Meydanı'nda 'Ülkemizi Böldürmeyeceğiz' adlı mitinge katılacak.

CHP ADANA'DAN MİTİNGE KATILIM ÇAĞRISI

Genel başkanlarının kente yapacağı ziyaret ve mitingle ilgili konuşan CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, "Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu'nun kentimize yapacağı ziyaretlere, etkinliklere ve mitingimize tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yapılacak Adana mitingine katılım çağrısı yaptı. Tümer "Demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, özgürlüğü savunan tüm kesimleri mitingimize bekliyoruz" diye konuştu.

MHP'Lİ BAŞKANDAN CHP'YE JEST

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Halk TV'de katıldığı programda CHP'nin bugün Adana'da gerçekleştirilecek mitingi için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü'nün belediyeye ait toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptığını açıkladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.