Dolar 32,3445
%-0.05
Euro 34,9538
%0.47
Altın 2.389,090
%-0.32
Bist-100 10.203,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fiyatlar ünlüleri bile isyan ettirdi!

Fiyatlar ünlüleri bile isyan ettirdi!

Fiyatları sıkça tartışma konusu olan Çeşme bu sefer de ünlü oyuncu Bergüzar Korel'i isyan ettirdi. Geçtiğimiz yıl fiyatları Yunan adaları ile kıyaslanan Çeşme ve Alaçatı'daki işletmelere sitem eden ve eski Çeşmeli olduğunu dile getiren Korel, İspanya'yı örnek gösterdi. Fiyatlar ünlüleri bile isyan ettirdi

  • Ege Postası
  • 10.09.2017 - 15:23

Önceki gün Tarkan konserine Hülya Darcan’la gelen ünlü oyuncu Bergüzar Korel en önde yerini aldı. Korel, “Hayatımda ilk defa Tarkan konserine geliyorum. Arkadaşlarım her zaman bana ‘Mutlaka Tarkan konserine git’ derdi. Sonunda gelebildim. ‘Dudu’, ‘Kuzu Kuzu’, ‘Kış Güneşi’ ve yeni albümden ‘Yolla’ ile ‘Beni Çok Sev’e bayılıyorum." dedi.

ÇEŞME ÇOK PAHALI

Gazetecilerle sohbet sırasında Çeşme'nin pahalılığından yakınan Bergüzar Korel " Bu yaz benim için güzel geçti. Ama Çeşme’nin pahalılığından yakınmak istiyorum. Attığınız adım başı para olmuş. Alaçatı özellikle feci bir halde. Ben Afrikaya’da, İspanya’ya da gittim bu sene. Ama oralarda harcadığım parayı inanın Çeşme ile kıyaslayamam. Acayip pahalı bir yer olmuş. Ben eski Çeşmeliyim” dedi. (Hürriyet)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.