Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Flaş gelişme! Grev bitti, otobüsler sabah çalışacak!

Flaş gelişme! Grev bitti, otobüsler sabah çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan işten çıkarmalara tepki gösteren DİSK’e bağlı Genel-İş sendikasının sabah yapacağı eylem Belediyesi yetkilileri ile sendika arasında yapılan görüşmelerde uzlaşı sağlandı. Ve geçici ertelendi Flaş gelişme!Grev bitti, otobüsler sabah çalışacak!

  • Ege Postası
  • 03.08.2017 - 00:46

EGEPOSTASİ- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde geçtiğimiz ay yaşanan işten çıkarmalara tepki gösteren DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası'nın 1, 2, 3 nolu şubeleri, ‘uyarı’ amaçlı iş bırakma kararı almış ve otobüslerin çalışmayacağını açıklaması üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama gelmişti. Açıklamadan sonra yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından Belediyesi yetkilileri ile sendika arasında yapılan görüşmelerde uzlaşı sağlandı.

Genel 1 No’lu Şube Başkanı Engin Topal’ın yaptığı açıklamada, işten çıkarma ile ilgili işlemlerin durdurulmuş olması sebebiyle eylemi ertelediklerini belirten Topal, “işlemlerin durmuş olması nedeniyle eylemimizi öteledik. Eylemimizi şimdilik erteledik ancak aynı kararlılıktayız” dedi.

son durum hakkında üyelerini bilgilendirdi.

İZDENİZ'DE GREV BİTTİ!

Öte yandan İZDENİZ grevinde de flaş bir gelişme yaşandı. Gün içinde masaya oturan tarafların ardından işçiler kendi aralarında yaptığı oylamda  102’ye 79 oya karşılık grevi bitirme kararı aldı. Edinilen bilgilere göre sabah itibari ile vapurların ve otobüs seferlerinin başlaması bekleniyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.