Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da can dostlar için kermes

Foça'da can dostlar için kermes

İzmir'in Foça İlçesi'nde geçen hafta sonu kermes açan hayvanseverler ev yapımı eşyaları can dostlarının ihtiyacı için sattı. 

  • Ege Postası
  • 26.12.2016 - 10:54

Foça Hayvanlara Yardım Derneği (HAYAD), yeni yılda yapacağı faaliyetlere katkı sağlamak için kermes düzenledi. Reha Midilli Kültür Merkezi girişi ve sergi holünde, geçen hafta sonu 2 gün boyunca saat 11.00- 17.30 arasında açılan kermeste, tamamı bağışlardan oluşan ürünler yer aldı. Seramik eşyalardan mutfak gereçlerine, ev dekorasyon malzemelerinden giysilere üyelerin kendi elleriyle yaptıkları yiyecek ve giyeceklerden oluşan sergiye vatandaşlar ilgi gösterdi. 

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi, Foça HAYAD Başkanı Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu, 5 yıldır faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti. Hem sokaktaki hayvanların hem de Ilıpınar'daki barınağın ihtiyaçlarının bitmek tükenmek bilmediğini belirten Kuruoğlu, "Başta mama olmak üzere hafta sonları acil durumlarda özel veteriner ihtiyaçları giderlerimizin önemli bölümünü oluşturuyor. Biz de bu giderleri karşılamak için özel günleri değerlendirmeye çalışıyoruz. Sağolsun hayvanseverler bizi yalnız bırakmıyor. Bağışlarla insanlar evdeki fazlalıklarından kurtuluyor. Alışveriş yapanlar inanılmaz ucuz fiyatlarla objeler, eşyalar alıyorlar. Bu arada hayvanlarımız sebepleniyor. Dolayısıyla kermes herkes için çok faydalı oluyor. Yeni yılda bizde de adet olmuş, herkes birbirine hediye alıyor. Böyle düşünen hayvanseverler dışarıda 500 liraya alacağı hediyeleri, bizden 100- 120 lira gibi rakamlarla ve büyük memnuniyetle alıp gittiler. Yeni yıl yeni umutlar demek. Barış ve huzur dolu bir Türkiye diliyoruz hepimize" dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.