Dolar 32,3425
%-0.05
Euro 34,7822
%-0.03
Altın 2.387,900
%-0.37
Bist-100 10.259,00
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gökçek bu sefer de Fuar İzmir'i gündeme taşıdı

Gökçek bu sefer de Fuar İzmir'i gündeme taşıdı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yine çok konuşulacak bir paylaşımın altına imza attı. ODTÜ içerisinden geçen karayolu ulaşımı için protokole imza atan Gökçek, ağaç katliamı eleştirilerine ise İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Fuar İzmir projesini örnek göstererek yanıt verdi. İmzayı attı, yolu yaptı, İzmir'e salladı!

  • Ege Postası
  • 10.09.2017 - 13:56

Yaptığı paylaşımlar ve sosyal medya üzerindeki yorumlarıyla büyük olay yaratan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bir kez daha gündemin baş köşesine oturdu. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ODTÜ içerisine inşa ettiği yeni yol projesiyle eleştirilerin hedefi olan Başkan Gökçek, Türkiye genelinde CHP'li belediyelerin projelerini örnek gösterdi, kendisini savundu. 

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, verdiği örnekler arasında önceki yıl yapımı tamamlanarak hizmte açılan Fuar İzmir projesini de yeniden gündeme taşıdı. Gaziemir'deki yeni fuar alanı inşa edildiği sırada bölgedeki ağaçların katledildiğini hatırlatan Gökçek, sosyal medyada kendisine yönelik iddialara madde madde yanıt verdi.

 

ODTÜ ile anlaşarak 4,5 kilometre uzunluğundaki yeni taşıt yolunu bir gecede hizmete açan Gökçek, mahkemelik olan bulvar projesinin kente getireceği katkıları tek tek açıkladı. İzmir'le ilgili sözleriyle her seferinde olay yaratan Gökçek ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bina inşa etmek için ormanda katliam yaptığına değinerek, o dönem CHP'de ses çıkmadığını belirtti. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.