Dolar 32,2869
%0.04
Euro 35,0349
%-0.14
Altın 2.477,770
%0.47
Bist-100 10.568,00
%2.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de liste kabarık!

Göztepe'de liste kabarık!

PTT 1'inci Ligi'nde ara transferin ilk imzasını Manisasporlu kanat oyuncusu İsmail Köse'ye attıran Göztepe, yıldız isimleri birer birer kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar transfer için kolları sıvadı

  • Ege Postası
  • 01.01.2016 - 15:23
İZMİR - Kale hariç her mevkiye futbolcu almayı planlayan sarı kırmızılılar Metzli stoper Sezer Özmen, Galatasaraylı orta saha oyuncusu Oğuzhan Kayar ve Antalyaspor'un forveti Laminne Diarra ile görüşmelerini sürdürürken Kasımpaşa'dan orta saha Kerem Şeras ve sol kanat Ferhat Kiraz'ın yanı sıra Fenerbahçeli defans Hakan Çinemre'nin de peşine düştü. Sezonun ikinci yarısında şampiyonluk için yarışacak olan Göztepe'nin ayrıca yurt dışından da birçok yabancı oyuncuyu radarına aldığı açıklandı.

Sezonun ilk yarısında her fısatta kadrosunun dar olmasından şikayet eden teknik direktör Metin Diyadin, nokta atışı yapacaklarını söyledi. Ara transferlerin her zaman riskli olduğunu ifade eden Metin Diyadin, şunları söyledi:

"Biz sezon devam ederken oyuncu araştırmalarına başladık. Ocak ayında transfer yapmak kolay olmuyor. İstediğimiz futbolcuların boşta olması gerekiyor. Ayrıca kimlerin takıma uyum sağlayıp sağlayamayacağı da iyi araştırılmalı. Ekibimiz lig devam ederken çalışmalara başladı ve Göztepe'ye uygun isimleri tespit etti."

Metin Diyadin, takımdaki 7 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını hatırlatırken başka futbolcularla da vedalaşabileceklerini söyledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.