Dolar 32,2025
%0
Euro 35,1242
%0.34
Altın 2.523,180
%0.9
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de mağlubiyet üzüntüsü

Göztepe'de mağlubiyet üzüntüsü

TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde lider Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenerek Süper Lig potasına giren Göztepe, deplasmanda Sivasspor'a farklı mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Teknik Direktör Okan Buruk camiadan özür diledi

  • Ege Postası
  • 11.12.2016 - 12:04

İZMİR - 3-0'lık skorla sezonun en farklı mağlubiyetini alan Göztepe oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratırken, Boluspor'un Adana Demirspor deplasmanında kazanmasıyla da 2'nci sıradaki yerini kaybetti. İç sahada yenilgisi bulunmayan Göztepe, son 3 deplasmandan yalnızca 1 puan çıkarırken, Adana Demirspor'un ardından Sivasspor'a da boyun eğerek üst üste iki dış saha maçını kaybetmiş oldu. Ligdeki 3 mağlubiyetini de deplasmanda alan Göztepe, dışarıda sadece Manisaspor ve Ümraniyespor'u yenebildi. 

Göz-Göz Sivas'ta buz kesti!
Göztepe deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Giresunspor'la 1-1 berabere kaldı. 

Sivas'ta beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirten Teknik Direktör Okan Buruk camiadan ve taraftarlardan özür diledi. Henüz 5. dakikada Oumari'nin golüyle yenik duruma düştüklerini hatırlatan Buruk, "Tam oyuna adapte olmaya çalışırken kalemizde golü gördük. Maalesef yediğimiz gol rakibimize güven verirken, bizim de motivasyonumuzu düşürdü. İlk yarının son 15 dakikasında toparlandık ancak yakaladığımız fırsatları değerlendimedik" diye konuştu. 

İkinci yarıda skor 2-0 olduktan sonra maçtan tamamen koptuklarını belirten Okan Buruk şunları söyledi: 

"Çok zorlu bir deplasmanın bizi beklediğini biliyorduk. Yeni Malatyaspor galibiyeti sonrası Sivas'tan da iyi bir sonuç alıp ilk ikideki yerimizi korumak istiyorduk. Aldığımız bu kötü sonucu mutlaka telafi edeceğiz. Gelecek hafta taraftarımızın huzurunda Mersin İdmanyurdu'nu yenerek tekrar Süper Lig potasına yükseleceğiz."

Göz-Göz hentbolda seriye bağladı

 HENTBOL Erkekler Süper Ligi'nde deplasmanda Konya Selçuklu Belediyespor'u 37-29 yenen Göztepe üst üste ikinci maçını kazanarak zirveye yaklaştı. İlk yarısını 17-13 önde tamamladığı Konya Selçuklu karşılaşmasında etkili bir oyun sergileyen Uçan Adamlar, 6'ncı sıraya çıkarken, Şube Sorumlusu Deniz Durmaz kalan 2 maçı da kazanarak devreyi iyi bir konumda kapatacaklarını söyledi. Merzifon Belediyespor yenilgisinin ardından çıkışa geçtiklerini dile getiren Durmaz, "Son 2 haftada hem iyi oynadık, hem de önemli galibiyetler aldık. Umuyoruz bundan sonra da bu çizgimizi sürdürürüz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.