Dolar 32,3522
%-0.02
Euro 34,7817
%-0.03
Altın 2.392,060
%-0.2
Bist-100 10.263,00
%0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de seferberlik

Göztepe'de seferberlik

Türkiye 1'inci Ligi'nde pazar günü Evkur Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Göztepe'nin Başkanı Mehmet Sepil, yarın sahalarında oynayacakları Sivasspor maçı için takımında olağanüstü hal ilan etti. Öte yandan Göztepe hentbolda iskeleti bozmayacak.

  • Ege Postası
  • 02.05.2017 - 12:30

Urla Adnan Süvari Tesisleri'ne giden Başkan Sepil'in futbolculara ligin son 5 haftası için sert kurallar koyduğu belirtildi. Oyuncuların tümüne yazılı ve görsel basına demeç vermeyi yasaklayan Mehmet Sepil'in kamp yapılan tesislere ve otellere de ziyaretçi alınmasını istemediği bildirildi.

Futbolcuların yakınlarının da lig bitimine kadar kampa alınmaması direktifini veren Başkan Sepil'in sosyal medya kullananları da sert bir dille uyardığı öğrenildi. Personelin de sosyal medya hesaplarından Göztepe ve futbolla ilgili paylaşımda bulunmasını yasaklayan Mehmet Sepil'in antrenman günlerinde de tesislerin kapısını dış dünyaya kapattığı açıklandı. Futbolcularından özel hayatlarına dikkat etmelerini, sadece maçlara odaklanmalarını isteyen Sepil'in en küçük disiplinsizliğe dahi taviz vermeyeceği kaydedildi.

RAKİP SİVASSPOR

Türktiye 1'inci Ligidne ilk 2'ye girme şansını büyük ölçüde yitirdikten sonra play off hattına girmeye çalışan Göztepe, yarın doğrudan Süper Lig'e çıkmaya çalışan Sivasspor'u konuk edecek. Bornova Stadı'nda saat 16.00'de başlayacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Sarı kırmızılı ekipte cezalı olan stoperler Emrecan ve Lokman ile sağ bek Tanju'nun yanı sıra sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu Hakan forma giyemeyecek. Sarı kart cezası biten golcü Umut ise görev verilmesi durumunda takımdaki yerini alabilecek.

TRT Spor'dan naklen yayınlanacak maçın bilet fiyatları VIP tribünü 35, numaralı 10, maraton ve kale arkası 5 TL olarak açıklanırken teknik direktör Yılmaz Vural, sezonun en önemli müsabakasına  çıkacaklarını söyledi. Galip gelerek yeniden play off hattına gireceklerine inandığını ifade eden Yılmaz Vural, "Bundan sonra her maçımız final. Taraftarımızdan destek istiyoruz. Kazanıp yeniden yarışa dahil olacağız" dedi.

Sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan müsabakada Göztepe, rakibine 3-0 mağlup olmuştu. 

GÖZTEPE HENTBOLDA İSKELETİ BOZMAYACAK

Hentbol Erkekler Süper Ligi'ndeki son maçında Trabzonspor'u 22-20 yenerek Eurochallenge Cup'a katılmaya hak kazanan Göztepe'de yeni sezon hazırlıkları, zaman geçirmeden başlanacak.

Bir hafta içinde iç transferi bitirmek istediklerini söyleyen Şube Sorumlusu Deniz Durmaz, "Kadroyu büyük ölçüdre koruyacağız. Mevcut oyuncu grubumuzun yüzde 80'i ile yola devam edeceğiz. Bütçemizi sarsmadan da gerekli takviyeleri yapacağız. Kesinlikle iskeletimiz bozulmayacak" dedi.

Antrenör Adnan Öztürk de her sezon çıtayı yükselteceklerini söyledi. Acele etmeden doğru yapılandırma ile hentbolda önemli başarılar elde edeceklerini vurgulayan Adnan Öztürk, şöyle devam etti:

"Öncelikle Avrupa kupalarına istikrarlı bir şekilde katılmalıyız. Şu an üst üste ikinci kez Eurochallenge Cup'a gideceğiz. İlerleyen yıllarda ise Beşiktaş Mogaz'a rakip olacak düzeye geleceğiz."

Adnan Öztürk, mayıs sonuna kadar hentbolcuların formda kalması için idmanlarını sürdürecekleri bilgisini de verdi. (dha)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.