Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'den Manisaspor'a övgü

Göztepe'den Manisaspor'a övgü

TFF 1'inci Lig'de pazartesi günü Manisaspor ile 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek Göztepe'nin Başkan Vekili Talat Papatya, iki kulüp arasında esen dostluk rüzgarlarının Türkiye'ye örnek olması gerektiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 24.09.2016 - 14:33

Manisaspor'un kardeş kulüpleri olduğunu belirten Papatya, "Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ve yönetim kurulu pazartesi günkü maçta taraftarımıza kale arkasında 3750 kişilik yer ayırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Geçen sezon da maçlarımızı Manisa'da oynarken Manisasporlular'ın büyük desteğini aldık. 

Manisa Emniyet Müdürlüğü de iki takım taraftarının kardeşliğini iyi biliyor. Bu nedenle Manisaspor-Göztepe maçı karnaval havasında geçecek. Maçtan önce ve sonra kentte çok güzel görüntüler oluşacak" diye konuştu.

Karşılaşma öncesi Abdullah Mergen'in fikriyle her iki takım oyuncularını yemekte toplamayı planladıklarını ancak kupa maçları nedeniyle bu organizasyonu yapamadıklarını belirten Papatya, "İkinci yarıdaki karşılaşmada teknik ekip ve futbolcuları yemekte bir araya getireceğiz. Türkiye'de yine bir ilke imza atacağız. Geçen sezon Manisaspor'un şampiyonluğuna çok sevindik. Bu sezon da umuyoruz ki istedikleri yerde olurlar" dedi. 

Papatya, Mergen'in de çok iyi başkan olduğunu ifade ederek, "Abdullah Başkan her zaman yapıcı yönüyle Türk futbolunda yer aldı. Kendisinin bana Manisa Kebabı borcu var, pazartesi günü umarım yemeği ısmarlar" ifadelerini kullandı. Öte yandan karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Göztepe'de sakat stoper Emre Can ve orta saha Salim İyik forma giyemeyecek. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.