Dolar 32,2195
%0.13
Euro 35,0096
%0.06
Altın 2.513,210
%0.11
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven'den Gökçek'e su yanıtı

Güven'den Gökçek'e su yanıtı

CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven’in, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından dile getirilen İzmir’e yönelik iddialara sert yanıt verdi.

  • Ege Postası
  • 12.09.2014 - 10:41
“Her zaman olduğu gibi yine Gökçek'in İzmir'e sataşarak kendini kurtarmaya çalıştığını görüyoruz. Gökçek, Sağlık Bakanlığı’ndan aldığı rakamları telaştan İzmir ile karıştırdı herhalde. Çünkü Ankara'da son birkaç ay içinde ishal vakalarında patlama olduğu ve acil servislere başvurularda büyük artış görüldüğü meslek odaları ve sendikalarca belirtiliyor.
 
İzmir suyunun kalitesini ise yurttaşlarımız her zaman İZSU’nun web sayfasından takip etme olanağına sahipler. Eğer Gökçek'in söylediği gibi İzmir'de bir yılda ishallerde artış varsa, Sağlık Bakanlığı’nın nedenini araştırması gerekir. Damacana sular kontrol ediliyor m? Gıda kontrolleri yeterince yapılıyor m? Katkı payı nedeniyle tedavi olamayan hastalar ucuz diye bitkisel maddelere mi yöneliyor'  Bakanlık bu soruların cevabını araştıracağına görüyoruz ki, Gökçek ile bir olup İzmir'e yüklenmeye çalışıyorlar. Hastalara bir ambulans gönderemeyen Sağlık Bakanlığı da asıl görevlerini unutup, daha önce örneğini gördüğümüz gibi,  İzmir ile uğraşıyor.”
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.