Dolar 32,4107
%0.16
Euro 34,7950
%0.01
Altın 2.397,990
%-1.02
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
HDP'lilere PKK gözaltısı

HDP'lilere PKK gözaltısı

Manisa'nın HDP Turgutlu İlçe Başkanı S.D. ile 6 yönetim kurulu üyesi, PKK/KCK'ya yönelik operasyonda polis tarafından gözaltına alındı. 

  • Ege Postası
  • 15.02.2017 - 10:58

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör örgütü PKK/KCK soruşturması kapsamında Manisa Terörle Mücade Şubesi ekipleri, özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin de desteğiyle Turgutlu ilçesi, Aydın ve İzmir'de çok sayıda adrese baskın düzenledi. Operasyonda HDP Turgutlu İlçe Başkanı S.D., yönetim kurulu üyeleri B.A., C.A., M.G., M.D., M.G. ve E.B. evlerinde gözaltına alındı.

Denizli'de PKK/KCK'tan 7 gözaltı

Denizli'de, terör örgütü PKK/KCK'nın sosyal medyada propagandasını yaptığı iddiasıyla 7 kişi gözaltına alındı. 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından sosyal medyada bölücü örgütün propagandasını yaptıkları gerekçesiyle takibe alınan 7 kişi hakkında Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında bu sabah operasyon yapıldı. 

Sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yapan ve bölücü örgütü öven paylaşımlar yapan 7 şüpheli, gözaltına alındı. 

Aralarında HDP Denizli İl Yönetim Kurulu üyesi Ö.Ç.'nin de bulunduğu gözaltındaki 7 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise örgütsel dokümanlar bulunduğu ve soruşturma kapsamında el konulduğu belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.