Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hakaret sanığı yine hakaret edince...

Hakaret sanığı yine hakaret edince...

İzmir'de Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan yargılandığı davadan çıkan İhsan Ö., IŞİD'ci üç sanığın soruşturması için gelen Fransız ve Belçikalı hakim ve savcılara karşı protesto girişiminde bulundu, müdahale eden polislere ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edince gözaltına alındı. Dava çıkışı yine gözaltına alındı

  • Ege Postası
  • 13.05.2016 - 17:33

Geçtiğimiz yıl Balçova AK Parti İlçe Binası'nda asılı bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterine tepki verince gözaltına alınan ve bir süre tutuklu kalan İhsan Ö., bu olayla ilgili duruşmanın yapıldığı 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'ne geldi. Duruşma ertelenirken, İhsan Ö., bu sırada Paris ve Brüksel'deki patlamalarla bağlantısı olduğu iddia edilen tutuklu 3 IŞİD militanın ifadesini takip etmek için Fransa ve Belçika'da gelen heyetleri görünce, Adliye içinde bağırmaya başladı.

İhsan Ö. iddiaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulundu. İhsan Ö., kendisine müdahale eden polislere de hakaret etti. Bunun üzerine gözaltına alınan İhsan Ö., Alsancak Polis Karakolu'na götürüldü. Adliye Polis Karakol Amiri Süheyda Tuğbay ile diğer polis memurları İhsan Ö., şikayetçi oldu. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye tekrar getirilen İhsan Ö., 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İhsan Ö.'nün Cumhurbaşkanı'na hakaret etmek suçundan 29 kez hakkında işlem yapıldığı, yine hakaret suçundan 3 kez cezaevine girdiği ortaya çıktı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.