Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki başkan ADD üyeliğinden çıkarılmış

İki başkan ADD üyeliğinden çıkarılmış

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin, aidatlarını ödemedikleri gerekçesiyle ADD üyeliğinden çıkarıldıkları ortaya çıktı.  İşte nedeni...

  • Ege Postası
  • 12.07.2017 - 14:09

Zaman zaman Güzelbahçe’de sivil toplum örgütleri ile yaşadıkları polemiklerle gündeme gelen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve CHP İlçe Başkanı Kazım Çam’ın ADD Güzelbahçe Şube Başkanı Uğur Semih Akdemir’in başkan olduğu dönemde, dernek yönetim kurulunun kararıyla, aidatlarını ödemedikleri gerekçesiyle üyelikten atıldıkları belirlendi.

BAYIR GÜZELBAHÇE’DE YAŞANAN GERGİNLİĞE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Güzelbahçe İlçe örgütünün Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyareti sonrası CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır "Güzelbahçe ekibi sivil toplum örgütleriyle ilişkilerini biraz daha derleyip toplayıp gözden geçirmeli” diyerek Güzelbahçe’de yaşananlara dikkat çekmişti.

Bayır sözlerine söyle devam etmişti; ”Güzelbahçe ilçe örgütü benim bildiğim kadarıyla, Güzelbahçe Derneği’yle ilişkileri bozuk. ADD’yle ilişkileri bozuk. TEMAD’la gergin. Yani kendi yaptıkları danışma kuruluna bile gelen kişileri kapıdan çevirecek noktada sert bir siyaset yapıyor. Benim olsun mantığıyla hareket ediliyor. Bunu aşmaları gerekli, Güzelbahçe örgütünün ‘şu derneği katmam, onu katmam, bunu katmam’ gibi yaklaşımları bu partiyi büyütmez. Genel başkanımız da buna nazaran bir uyarı verdi diye düşünüyorum. Tabii bu sadece Güzelbahçe için geçerli değil bütün Türkiye’deki ilçe örgütleri için geçerli."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.