Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İngiliz hasta Ekol'de sağlığına kavuştu

İngiliz hasta Ekol'de sağlığına kavuştu

İZMİR'deki Ekol KBB Hastanesi'ne horlama ve nefes alıp vermede güçlük şikayetiyle başvuran İngiliz Stephen Hugh Gillen, Doç. Dr. Çağlar Çallı tarafından yapılan operasyonla sağlığına kavuştu. Horlama şikayetinden kurtulan 63 yaşındaki Gillen, Ekol KBB Hastanesi'ne teşekkür mektubu yolladı.

  • Ege Postası
  • 16.12.2015 - 11:33
Daha önce birçok Avrupalı hastayı tedavi eden Ekol KBB Hastanesi'nde bir yabancı hasta daha sağlığına kavuştu. Doç. Dr. Çağlar Çallı, Stephen Hugh Gillen'in hastaneye horlama ve nefes alıp verme şikayetiyle başvurduğunu ve bu durumun kendisini ve başta eşi olmak üzere yakın çevresini de rahatsız ettiğini söylediğini anlattı. Doç. Dr. Çallı, "Gillen'ın horlama problemi kendisini ve çevresindekileri çok rahatsız ediyordu. Özellikle eşi, horlama probleminden dolayı çok rahatsızmış. Ayrıca Stephen Hugh Gillen nefes alma problemlerine bağlı olarak rahat uyuyamıyordu. Uykusunu alamadığı için bitkinlik, dikkat eksikliği gibi problemler de yaşıyordu. Yapılan tetkiklerle birlikte Stephen Hugh Gillen'a cerrahi tedaviyi önerdik. Kendisi operasyonu kabul etti. Yaklaşık 40 dakika süren operasyon sırasında Stephen Hugh Gillen'a nefes alıp verme problemi için burun eğriliği, horlama problemi için de yumuşak damak cerrahisi uygulandı" dedi. 

Operasyonun çok başarılı geçtiğini kaydeden Doç. Dr. Çağlar Çallı, “Operasyon sonrası rehabilitasyon süreci yaklaşık 10 gün kadar sürdü. Yaptığımız kontroller sonucunda herhangi bir soruna rastlamadık ve Stephen Hugh Gillen taburcu oldu. Daha sonraki görüşmelerimizde artık eşiyle birlikte rahat uyuduklarını söyledi. Gillen bize, yaşadığı yer olan Güney Afrika'dan teşekkürlerini ilettiği bir mektup yollamış" dedi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.