Dolar 32,5195
%0.43
Euro 34,7677
%0.52
Altın 2.401,690
%0.9
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstifa etmediniz, KOVULDUNUZ...

İstifa etmediniz, KOVULDUNUZ...

Aralarında bir yönetim kurulu üyesi ile eski ilçe başkanları, Belediye Başkan Adayı ve eski yöneticilerin de olduğu çok sayıda kişi MHP Çeşme İlçe Teşkilatından "Parti içi demokratik yollar tıkandı" diyerek istifa eden gruba  MHP İlçe Başkanı Gazi Fildir sert tepki gösterdi. istifacılara çok sert tepki!

  • Ege Postası
  • 05.08.2017 - 21:10

Fildir," İstifa etmediniz, kovuldunuz" diyerek tepkisini ortaya koydu. Başkan Fıldır sözlerine söyle devam etti; "4 Ağustos Cuma günü Çeşme İlçe seçim kuruluna giderek, yanına üç-beş yancı da alıp gazetelere poz vererek ülkücülükten bahsedip Milliyetçi Hareket Partisinde parti içi demokratik yolların tıkandığını söyleyip şov yapmaya ve haber olmaya kalkan Volkan Evci istifa etmemiş, kovulmuştur. 12 kişi ilçe seçim kuruluna istifa listesi vermesine rağmen gazetecilere 41 kişi istifa ettik diye yalan söylemeye de utanmamışlardır.

Bilinmelidir ki,

Volkan Evci hasbelkader geldiği Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme İlçe Başkanlığı görevinden ikili oynadığı ve teşkilata hainlik yaptığı için Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından görevden alınmıştır.

Bu süreçten sonra da Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarına yakışmayacak hal, hareket ve tavırları devam etmiş ve haddini aşmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme İlçe Yönetim Kurulumuzun aldığı karar ile İlçe Başkanımız Gazi FİLDİR ve İlçe Teşkilat Başkanımız Eyüp İÇÖZ tarafından haddi bildirilmiş ve Milliyetçi Hareket Partisinden istifası istenmiştir.

 

Çeşme MHP'de istifa depremi

Fakat bütün bunlara rağmen utanmadan, sıkılmadan yanına üç-beş kişi alarak kendince şov yapmaya kalkmış, istifa edenlerin sayısını dahi yalan söylemiş ve fırsat bekleyen gazetecilere MHP’ de deprem başlığı atma şansı vermiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme İlçe Teşkilatı dimdik ayakta ve hedefe odaklanmış bir şekilde çalışmaktadır. Bu gelişmelerle görüyoruz ki “Çeşme’ yi istiyoruz ve Çeşme Belediyesinde üç hilali dalgalandıracağız” söylemlerimiz birilerini oldukça fazla tedirgin etmiştir. Hiçbir teşkilat mensubumuz bu istifalardan zerre üzüntü duymamış, aksine mutlu olmuştur. İçimizde ki ayrık otları ayrılmıştır. Ülkücünün yeri Milliyetçi Hareket Partisi’dir ve bu arkadaşlar bize benzeyip de bizden olmayanlardır.

Ve son olarak, siyaseti Devlet ve Millet için değil de şahsi ikbal için yapan üç-beş kişi istifa etti diye MHP’ de deprem olmaz, Deprem Ülkücünün kaldırdığı sağ yumruktur.

Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.