Dolar 32,3770
%-0.14
Euro 34,6916
%-0.32
Altın 2.407,470
%-1.13
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de CHP'li başkandan eski genel başkana eleştiri!

İzmir'de CHP'li başkandan eski genel başkana eleştiri!

CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın 2019 cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik canlı yayındaki sözleri gündeme otururken, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat'tan Baykal'a eleştiri geldi. İzmir'de CHP'li başkandan

  • Ege Postası
  • 02.05.2017 - 10:39

EGE POSTASI - CNN Türk kanalında gazeteci Ahmet Hakan’ın sorularını yanıtlayan CHP Antalya Milletvekili ve Eski Genel Başkan  Deniz Baykal referandum sonrasındaki yol haritasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Baykal ayrıca 2019 cumhurbaşkanlığı seçimleri için de çok kritik ifadeler kullandı.

2019’da gerçekleşleşmesi planlanan başkanlık seçimi için adaylık konusunda 16 Nisan referandumunda hayır oyu verenleri kast ederek, “Yüzde 49'u tutmanın yolu, adayı netleştirmek. Eğer Kılıçdaroğlu aday değilim derse kurultayı toplamalı ve aday olacak kişi genel başkan olmalı. Abdullah Gül yüzde 49'un adayı olabilir" dedi. 

Referandum sonucuna yönelik CHP'nin AİHM mücadelesi devam ederken Baykal'ın sözleri parti içinde beraberinde eleştirileri de getirdi. 

CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat sosyal medyadaki hesabından, CHP  Deniz Baykal'ın fotoğrafını kullandı ve, "Ortada tam kanunsuz ve mühürsüz bir seçim varken ve referandum için hukuk arayışları devam ederken, yapılan seçimi meşrulaştıracak açıklama ve yorumlarda bulunmak doğru olmasa gerek" notunu paylaştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.